Obnoviť stránku

Chladničky CANDY

Candy chladnička

Chladnička Candy

Vyberte si z veľkého sortimentu chladničiek a vinoték značky Candy, ktoré sa hodia do malej aj veľkej domácnosti. Candy chladničky môžeme rozdeliť na klasické chladničky s mrazničkou, ktoré sú vybavené najmodernejšími funkciami a technológiami. Ďalej potom chladničky Candy bez mrazničky, kde môžete vyberať z rôzne veľkých variantov. Ďalším typom, ktorý Candy ponúka sú stále populárnejšie americké chladničky a pre milovníkov vína prichádza Candy s celým radom vinoték.

Chladnička s mrazničkou Candy

Chladničky Candy s mrazničkou

Najčastejšie sa vyskytujúci typ je tzv. kombinovaná chladnička Candy s mrazničkou dole a chladničkou v hornej časti, vďaka čomu je jej obsluha veľmi pohodlná. Mrazenie potravín má na starosti zásuvková mraznička Candy. Väčšinou ide o tri priehľadné plastové zásuvky v mraziacom oddiele, kde je možné všetko prehľadne uložiť. Candy chladnička máva, podľa výšky spotrebiča, 2 – 4 sklenené police, objemnú zásuvku na zeleninu a niektoré modely navyše aj tzv. Chiller – zásuvku s teplotou blízkou 0 °C, na uloženie čerstvého mäsa, či rýb. Chladničky Candy sú často vybavené technológiou No Frost, ktorá uľahčuje údržbu. Na reguláciu teploty a nastavenie doplnkových funkcií slúži buď regulátor vo vnútri chladničky alebo pri niektorých modeloch dotykový displej na dvierkach chladničky. Candy chladnička s mrazničkou je často vybavená invertorovým kompresorom, ktorý je nielen tichý. Candy vyrába ale aj tzv. dvojdverové chladničky, ktoré majú mrazničku umiestnenú v hornej časti a chladničku v spodnej. Táto konštrukcia poskytuje väčší úložný priestor na chladené potraviny

Chladnička Candy bez mrazničky

Chladničky Candy bez mrazničky sú z veľkej časti malé podpultové chladničky s výškou 85 cm. V ponuke Candy je aj model menší, s výškou iba 51,5 cm, ktorý sa zmestí skutočne všade. Do tejto kategórie patrí ale naopak aj vyššia chladnička od 144 cm, cez 170, 177 až po 185,5 cm. Niektoré z týchto modelov je možné kombinovať so samostatnou vertikálnou mrazničkou a vytvoriť tak zostavu „Side by Side“ s veľkorysým úložným priestorom. Candy chladničky sa vyrábajú ako s externým komfortným držadlom, tak aj bez neho, iba s ergonomicky tvarovaným uchopením vo dvierkach. Chladničky Candy využívajú tzv. statický systém chladenia, ktorý je spoľahlivý a finančne dostupný.

Candy chladnička
Americká chladnička candy

Americká chladnička Candy

V Európe má táto konštrukcia pomerne krátku existenciu, ale v Spojených štátoch ide o pomerne klasickú chladničku. Svojím veľkým objemom, nad 340 l chladnička a viac ako 170 l mraznička, poskytuje objemný skladovací priestor. Americká chladnička Candy je veľká nielen vo vnútri, ale aj navonok. Pri jej inštalácii je potrebné počítať s priestorom s výškou 177 cm, šírkou 90 a hĺbkou približne 70 cm. Táto Candy chladnička je vybavená pokročilou technológiou No Frost, ktorá nevytvára námrazu. Ovládanie teploty a doplnkových funkcií je umiestnené na dvierkach mrazničky, dvierka chladničky sú v niektorých prípadoch osadené automatickým dávkovačom vody a ľadu. V takom prípade bude nutné chladničku pripojiť k prívodu vody, aby mohol byť výrobník ľadu automaticky napájaný bez nutnosti obsluhy.

Vinotéky Candy

Samostatnou kategóriou na skladovanie vína sú vinotéky, ktoré na rozdiel od chladničiek Candy poskytujú lepšiu starostlivosť o fľaše s vínom. Tá je daná napríklad kompresorom fungujúcim bez vibrácií, vďaka čomu nedochádza k natriasaniu vína. To je prínosné nielen vďaka tichému chodu bez cinkajúcich fliaš, ale hlavne kvôli zachovaniu kvality vína. Vinotéky môžu mať jednu, alebo dve teplotné zóny na skladovanie rôznych typov vína. Na prehľadnom displeji, ktorý je umiestnený vo vnútri, aby nerušil estetické vyhotovenie dvierok, je možné upraviť teplotu podľa potreby. Sklá dvierok bývajú ošetrené ochranou proti UV žiareniu, ktoré by mohlo poškodiť víno. Pre ľahkú manipuláciu vo vnútri sú vinotéky Candy osadené LED svetlom a obvykle aj výsuvnými policami, či už kovovými, chrómovanými, alebo ekologickými bambusovými. O čistý vzduch bez zápachu sa postará uhlíkový filter. Vinotéky môžu byť konštruované ako samostatne stojace, s možnosťou umiestnenia kdekoľvek v priestore alebo ako vstavané, keď sú ich boky pripravené na zabudovanie do nábytku.

Malá vinotéka Candy
Spresniť parametre
39 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19