Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Chladničky AMICA

Chladničky Amica

Amica chladničky: inovatívne technológie a jedinečný dizajn

Už desiatky rokov vyrába Amica kvalitné, dostupné a moderné domáce spotrebiče, ktoré vynikajú pokročilými funkciami za dostupnú cenu. Všetky chladničky Amica sú navrhnuté pre úsporné, a zároveň komfortné skladovanie potravín, ktoré vydržia až 3× dlhšie čerstvé. To všetko bez nutnosti ručného odmrazovania. Či už preferujete vstavané chladničky, moderný dizajn alebo retro chladničky, Amica do vašej domácnosti skvele zapadne.

Amica chladničky

Amica chladnička disponuje modernými funkciami

Nejedna Amica chladnička poteší inovatívnymi funkciami pre úspornú prevádzku a komfortnú obsluhu. Funkcia No Frost zaistí, že už nikdy nebudete musieť chladničku či mrazničku odmrazovať ručne. Vďaka stálej kontrole teploty a možnosti nastavenia úrovne vlhkosti vydržia potraviny dlhšie čerstvé, chutné a šťavnaté. Oceníte aj funkciu Super chladenia, pomocou ktorej si chladnička Amica poradí s rýchlym schladením či zmrazením veľkého množstva potravín.

Kombinovaná Amica chladnička, alebo variant bez mrazničky?

V bohatej ponuke si vyberie každý. Chladničky s mrazničkou Amica zapadnú do akejkoľvek kuchyne, chladnička Amica bez mrazničky vás potom ohromí nadštandardným vnútorným priestorom. Ak máte kuchyňu na mieru, vstavaná Amica chladnička pre vás bude tou správnou voľbou. Niektoré modely potom potešia aj výdajníkom vody či praktickým displejom.

Amica chladnička bez mrazničky
Amica retro chladnička

Retro Amica chladničky a ďalšie chladničky na nápoje

Máte radi retro, ale zároveň nedáte dopustiť na moderné technológie? Potom by vašej pozornosti nemali uniknúť obľúbené farebné retro Amica chladničky, ktoré sa stanú ozdobou každej kuchyne. Značka ponúka tiež riešenie pre milovníkov vína – jednozónové či dvojzónové vinotéky vám pomôžu so správnym skladovaním rôznych druhov vín.

Spresniť parametre
34 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03