Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ADATA XPG STORM RGB M.2 2280 SSD heatsink

3,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ADATA XPG STORM RGB M.2 2280 SSD heatsink

Chladič XPG STORM RGB M.2 SSD z dielne firmy ADATA je perfektným spojením chladiaceho výkonu a pôsobivého dizajnu. Telo je tvorené z hliníka a využíva zabudovaný ventilátor. STORM tak značne zníži teplotu, udržiava optimálny výkon a zaistí len tie najlepšie podmienky pre SSD disky. Okrem toho je tiež kompatibilný s ovládačmi RGB osvetlenia základných dosiek. To umožní používateľom nastaviť farebné efekty a osvetlenie podľa ich chuti. Chladič ADATA je perfektnou voľbou, s ktorou v žiadnom prípade neurobíte chybu.

Hlavné prednosti chladiča ADATA XPG STORM RGB

  • Chladič dopomôže bezproblémovému chladeniu pre váš M.2 SSD
  • ADATA XPG STORM zníži typickú teplotu o najmenej 25 %
  • Vytvorí optimálne podmienky pre efektívny výkon disku
  • Kompatibilita s ovládačmi farieb RGB, ktorá vás bude baviť
  • Veľmi jednoduchá a rýchla inštalácia chladiča ADATA bez nutnosti náradia

ADATA STORM zaistí bezchybné chladenie

Zníženie teploty o najmenej 25 % oproti holému M.2 SSD dopraje disku optimálne prostredie pre maximálny a efektívny výkon. Toto percento však môže byť ďaleko väčšie. STORM má na sebe už aplikovanú teplovodivú pastu, vďaka ktorej ho stačí položiť na akékoľvek M.2 SSD a pripojiť ho do headeru pre ventilátor. Na inštaláciu ADATA STORM nebudete v žiadnom prípade potrebovať náradie. Inštalácia nikdy nebola jednoduchšia. Používatelia si môžu zvoliť pripojenie k zdroju napätia alebo doske. Stavte na spoľahlivosť a kvalitu výrobkov firmy ADATA ako veľké množstvo ďalších spokojných zákazníkov.

 

Parametre a špecifikácia

Parametre

Chladenie Vzduchom

Podsvietenie

Farba podsvietenia RGB
RGB ovládanie Gigabyte RGB Fusion
Kód:  DU199a1
Produktové číslo:  ASTORM-CTA001-17001N
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17