Obnoviť stránku

Chipolo CARD Spot – Smart vyhľadávač peňaženky, čierny

4,6 15 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
35,90 €

Chipolo CARD Spot – Smart vyhľadávač peňaženky, čierny


Bluetooth lokalizačný čip Chipolo CARD Spot funguje ako inteligentný vyhľadávač peňaženky

Strata peňaženky alebo iného cenného predmetu môže spôsobiť mnoho problémov. Preto využite šikovný vyhľadávač predmetov Chipolo CARD Spot. Dizajn sa podobá kreditnej karte, ale navyše obsahuje špeciálny čip, ktorý dokáže komunikovať s Apple zariadeniami. Vďaka ich masívnemu rozšíreniu je následná lokalizácia spomínanej stratenej peňaženky celkom jednoduchá a rýchla. A pritom je vďaka integrácii s iPhonmi všetko mimoriadne bezpečné z pohľadu súkromia. Chipolo CARD Spot využíva signál Bluetooth, takže je dátovo veľmi nenáročný.

Dokonalé prepojenie s iOS platformou

Okrem samotného lokalizačného čipu Chipolo CARD Spot budete potrebovať aj mobilnú aplikáciu. Konkrétne ide o Apple Find Me, vďaka ktorej je možné jednoducho vysledovať, kde sa čip nachádza. V aplikácii je možné napríklad aktivovať režim zvukového vyhľadávania, kedy Chipolo CARD Spot začne vydávať hlasný akustický signál, ktorý vás k nej dovedie.

Minimalistické vyhotovenie lokalizačného čipu Chipolo CARD Spot

Inteligentný vyhľadávač predmetov Chipolo CARD Spot vyzerá na prvý pohľad ako platobná karta. Bez problémov sa tak skvele zmestí do peňaženky a je možné použiť aj na vyhľadávanie akýchkoľvek iných cenností. Chipolo CARD Spot tak jednoducho umiestnite do peňaženky, batohu alebo kabelky a následne budete mať vždy dokonalý prehľad o tom, kde sa daný predmet nachádza.

Chipolo CARD Spot má integrovanú sirénu

Chipolo CARD Spot sa môže pochváliť hlasitosťou 105 dB, upozornenie tak neprepočujete ani vo veľkom hluku. Ak peňaženku niekde zabudnete alebo stratíte, aplikácia vám na mape ukáže jej presnú polohu. Táto funkcia sa hodí aj pri odcudzení peňaženky, pretože je možné cez aplikáciu sledovať pohyb páchateľa. Veľmi užitočná je aj funkcia, pri ktorej ste upozornení vždy, keď sa začnete od peňaženky vzďaľovať. Tak máte svoje doklady a ďalšie cennosti dokonale pod kontrolou.

Kľúčové vlastnosti lokalizačného čipu Chipolo CARD Spot

  • Inteligentný vyhľadávač predmetov
  • Elegantný dizajn
  • Jednoduché používanie
  • Prehranie upozornenia s hlasitosťou 105 dB funguje na vzdialenosť do 60 m
  • Spárovanie aplikácie s najnovšími verziami systému iOS, iPadOS alebo macOS
  • Vodoodolnosť IPX5

Parametre a špecifikácia

Bezdrôtová technológia

Bezdrôtové technológie Bluetooth

Vlastnosti

Dosah 60 m
Funkcie Vyhľadávanie zariadení, Zvuková signalizácia
Stupeň krytia IPx5

Konektivita

Podporované OS iOS

Batéria

Výdrž 24 mesiacov

Rozmery

Šírka 83 mm
Hĺbka 53 mm
Výška 2 mm
Hmotnosť 17 g

Farba

Farba Čierna
Kód:  CHIPa015
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CH-C21R-GY-R-EN

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18