Obnoviť stránku

Cherry KC 1068 EÚ layout – biela

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cherry KC 1068 EÚ layout – biela

Tam, kde ostatné klávesnice zlyhávajú, si táto klávesnica zachováva plnú funkčnosť aj hygienu pracovného prostredia. Jej vysoko odolné vyhotovenie obstojí aj proti priemyselným nástrahám. Tým sa priamo pýta k nasadeniu do extrémnych firemných podmienok, ktoré sa vyskytujú v nejednej firme.

Splnenie normy krytia IP68 znamená ochranu pred prachom, hrubšou nečistotou aj vodou, a to aj pri ponorení až do hĺbky 1 metra. Vydrží aj technické kvapaliny ako sú detergenty (čistidlá), isopropylakohol, ale aj motorovú naftu. Po zašpinení ju jednoducho vezmete a umyjete pod tečúcou vodou. Pokojne môžete použiť aj čistidlá.

Vyššiu obstarávaciu cenu vám okrem odolnosti vynahradia aj spínače klávesov so zvýšenou životnosťou. Každý jeden spínač presne zaznamená stlačenie tlačidla viac ako 10 miliónkrát. Po čase sa vám teda financie vrátia, pretože nebudete musieť kupovať stále nové a nové klávesnice.

Môžete ju pokojne zaviesť do celej firmy, pretože sa hodí aj do kancelárskeho prostredia. Spínače sú tiché a majú len hmatovú odozvu, a tak ani v miestnosti s viacerými užívateľmi nebude táto klávesnica rušiť. Až na ňu niekto omylom vyleje nápoj, isto tiež oceníte jej umývateľnosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Krytie IP68 chráni klávesnicu pred prachom, nečistotou a vodou (až 1 m)
  • Odolnosť voči vode, detergentu, izopropylalkoholu a motorovej nafte
  • Zvýšená životnosť spínačov (až 10 mil. stlačení)
  • Tichý chod spínačov vhodný do nerušeného kancelárskeho prostredia
  • Istý stisk s hmatovou odozvou

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice Kancelárska

Usporiadanie

Lokalizácia Anglická
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Dvojriadkový úzky
Backspace Široký
Ľavý shift Úzky
Kurzorové šípky Široké

Farba

Farba Biela

Rozmery

Šírka 46 cm (460 mm)
Výška 2,8 cm (28 mm)
Kód:  SHE100b1b
Produktové číslo:  JK-1068EU-0

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14