Obnoviť stránku

Vreckové vysávače Miele

MIELE logo
predĺžená záruka na vreckové vysávače Miele

Hlavné prednosti vreckových vysávačov Miele

Predĺžená záruka

Kúpte si akýkoľvek vreckový podlahový vysávač Miele súčasne s XXL balením sáčkov Miele HyClean a predĺžte si záruku o 125 týždňov. Podmienky a informácie k akcii. Používaním originálnych sáčkov Miele zaistíte správnu a bezproblémovú funkčnosť vášho vysávača Miele na dlhé roky.

Filtračný systém Miele AirClean

Niekoľkostupňový filtračný systém Miele zabezpečí čistý vyfukovaný vzduch vďaka kombinácii vrecka Miele HyClean a motorového aj vzduchového filtra, ktorý zachytí viac ako 99,9 % jemného prachu. Alergikov potešia vysávače Miele s aktívnym HEPA filtrom. Ide o certifikovaný a najspoľahlivejší filter vzduchových častíc. Nielen výfukový filter, ale celý prístroj potom plní európsku normu pre filtračné systémy EN 1822/1998.

Hygienické vyhotovenie

Originálne vrecko HyClean je hygienicky navrhnuté tak, aby počas manipulácie s nim nedochádzalo k úniku prachu. Pri otvorení vysávača Miele sa vrecko automaticky utesní a vy sa tak vyhnete kontaktu s prachovými časticami. Pre maximálnu bezpečnosť sú vrecká vyrobené z pevného materiálu, ktorý zamedzí ich pretrhnutiu alebo prasknutiu.

Zobraziť ďalšie dôvody

Stále rovnako vysoký sací výkon

Presne odstupňovaná filtrácia deväťvrstvového originálneho vrecka HyClean umožňuje stále efektívne prúdenie vzduchu aj s postupným zapĺňaním vrecka. Špeciálne vlákno vrecka Miele zachytí jemné prachové častice a zabráni jeho prepusteniu späť, pričom zostáva vrchná časť vrecka naďalej voľná. Vďaka tomu je aj napriek takmer zaplnenému vrecku vysoká sila sania zachovaná.

O 25 % dlhší čas použitia

Zvýšeniu kapacity originálneho sáčku Miele napomáhajú špeciálne difúzory, ktoré sa postarajú o rovnomerné rozdelenie prachových častíc a nečistôt po celom vnútrajšku vrecka. Vďaka využitiu maximálneho objemu vydrží sáčok až o 25 % dlhšie.


Spresniť parametre
24 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01