Obnoviť stránku

CERWIN VEGA XD5

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CERWIN VEGA XD5

Ak potrebujete váš počítač, Mac alebo notebook doplniť o pár skvelých reproduktorov za prijateľnú cenu, tak práve CERWIN VEGA XD5 vám takúto možnosť poskytnú. Spoločnosť má totiž viac než 50-ročnou skúsenosť s výrobou kvalitných reproduktorov pre rôzne príležitosti. Výhodou reproduktorov XD5 sú malé a kompaktné rozmery pri zachovaní dostatočného výkonu 50 W. Čistota zvuku je podporená zosilňovačom s nízkym šumom na perfektné úrovni pri akejkoľvek hlasitosti.

Tieto reproduktory sú naviac magneticky tienené, čím sa rozrastá ich použiteľnosť. Na perfektné zvukovej kvalite vôbec neutrpela kvalita spracovania. Reproduktory sú vykonané v podarenom čiernom štýle a ich drevenej skrinky poskytujú absolútnu stabilitu voči vibráciám aj pri maximálnom vyťažení.

Reproduktory XD5 môžete plne integrovať do vášho zvukového systému. Vďaka 3,5 mm jacku zvládnu spojenie ako s počítačom, tak aj s prenosnými zariadeniami, ako sú šikovný telefón alebo iPod. Vybavené sú tiež vstupom pre slúchadlá v prípade, že nechcete rušiť svojich blízkych hlasným počúvaním. Hlasitosť potom môžete ovládať otočným gombíkom na prednej strane.


Parametre a špecifikácie:

Funkcie:
Skvele zvukovo doplní vaše PC, Mac alebo notebook a ďalšie zariadenia
Ideálny pre hudbu, hry i produkciu

Prevedenie:
Kompaktná veľkosť
Magnetické tienenie proti rušeniu
Prirodzený zvuk vďaka drevenej ozvučnici
5 "basový a 1" výškový reproduktor
2 × 25 W zosilňovač s vstavaným crossoverom

Fyzické parametre:
Rozmery (V x Š x H): 305 × 470 × 340 mm
Hmotnosť: 7,9 kg

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Kód:  CRW010c
Produktové číslo:  XD5

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14