Obnoviť stránku

CELLY NECK purple

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CELLY NECK purple

Bezdrôtové slúchadlá na všetko

Príjemné a ultraľahké slúchadlá CELLY NECK v zelenej farbe sa stanú vaším spoločníkom pri športe, v kancelárii aj na cestách. Vďaka trom veľkostiam náušníkov dokonale padnú do uší a vďaka bezdrôtovému pripojeniu a výdrži batérie až 12 hodín si môžete počúvanie hudby naozaj užiť. Kedykoľvek a kdekoľvek.


CELLY NECK Purple

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

CELLY NECK Purple a ich kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtové vyhotovenie využívajúce technológiu Bluetooth 4.2
  • Výdrž batérie až 12 hodín
  • Rýchle prepínanie medzi zdrojovými zariadeniami
  • Tri veľkosti nadstavcov do uší
  • Ovládač hlasitosti a vstavaný mikrofón
  • Elegantný dizajn v zelenom vyhotovení

Komfort nielen pri nosení

Celly Neck poskytujú maximum pohodlia najmä vďaka bezdrôtovému vyhotoveniu, využívajúce technológiu Bluetooth 4.2. Na komforte majú však podiel aj multifunkčné tlačidlá, systém ovládania hlasitosti a vstavaný mikrofón, ktorý uľahčí telefonovanie. Vďaka šikovnej spone vám budú slúchadlá držať v ušiach pri najrôznejších činnostiach; dokonca aj pri náročných športových aktivitách. Technológia Multipoint vám potom umožní prepojiť Celly Neck až s dvoma zariadeniami naraz.

 
Kód:  FXD0995
Produktové číslo:  BHNECKPL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16