Obnoviť stránku

CELLY FROSTP8LITEBK čierny

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CELLY FROSTP8LITEBK čierny

Ak vlastníte mobilný telefón Huawei P8 Lite, je pre vás ochranný kryt CELLY FROSTP8LITEBK ako stvorený. Je vyrobený priamo na mieru telefónu a výborne padne do vašej ruky.

Ultra tenký kryt je vyrobený z príjemného mäkkého materiálu, ktorý tesne prilieha k telefónu. Ochráni vášho nepostrádateľného pomocníka v akejkoľvek situácii proti škrabancom aj nárazom.

Je hrubý iba 0,29 mm, a tak mobilný telefón nebude zaberať o moc viac miesta ako bez krytu. Nezakrýva konektory ani tlačidlá, teda nijako neprekáža pri bežnom používaní telefónu.

Tento skvelý kryt na mieru poskytne perfektnú ochranu pre váš telefón, a vy sa tak už nebudete musieť báť prípadného pádu alebo nepríjemného poškriabania telefónu.

 

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Huawei
Model zariadenia P8 Lite
Kód:  PP899k7x2
Produktové číslo:  FROSTP8LITEBK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07