Obnoviť stránku

CELLY ARMBAND do 6,2" ružové

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CELLY ARMBAND do 6,2" ružové

Predstavujeme vám ochranné športové puzdro CELLY ARMBAND určené pre mobilné telefóny. Je skvelé pre všetkých športovcov, ktorí chcú mať svoj telefón bezpečne pri sebe. Puzdro je na uchytenie na pažu, teda budete mať k mobilu plný prístup a nebudete sa musieť báť, že vám niekde vypadne z vrecka. Predná strana krytu je transparentná, takže môžete voľne ovládať svoje zariadenie. Puzdro je univerzálne a je určené pre telefóny do maximálnej uhlopriečky displeja 6,2". V tomto puzdre bude váš telefón plne použiteľný, môžete ho využívať napríklad ako navigáciu. K paži je pripevnené pásikom na suchý zips, ktorý umožňuje pripnúť kryt tak, aby aj pri rýchlom pohybe perfektne sedel. Navyše je odolný aj proti dažďu a potu.

Kľúčové vlastnosti puzdra CELLY ARMBAND

  • Puzdro CELLY má uchytenie na pažu
  • Podpora telefónov do veľkosti uhlopriečky displeja 6,2"
  • Športové puzdro ARMBAND XXL je dostupné v ružovej farbe
  • Celly je odolné proti dažďu a potu
  • V puzdre je aj vrecko na kľúče
  • Možnosť zapojenia slúchadiel

Plná využiteľnosť a ochrana prístroja

Toto praktické puzdro s uchytením na pažu ponúka za skvelú cenu kompatibilitu s veľkým množstvom telefónov. Do zariadenia si môžete bez problémov zapojiť slúchadlá, aj keď bude v puzdre. Zásluhou toho môžete počúvať hudbu aj v pohybe. Budete tiež môcť prijímať hovory alebo monitorovať svoj výkon pomocou najrôznejších aplikácií. Puzdro váš telefón ochráni aj proti potu vďaka tomu, že je vyrobené z vodeodolného neoprénu. Navyše sa na ňom nachádza aj praktické vrecko na kľúče.

 

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Univerzálne
Model zariadenia Univerzálne

Typ a materiál

Materiál Neoprén

Farba a motív

Barva Ružová

Typ a materiál

Použitie Športový
Kód:  PP897z1f1
Produktové číslo:  ARMBANDXXLPK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03