Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Cellularline MAG4 Pilot Force Wireless čierny

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cellularline MAG4 Pilot Force Wireless čierny

Univerzálny držiak MAG4 Pilot Force Wireless v klasickom čiernom prevedení značky CellularLine vám umožní pohodlné a rýchle ovládanie vášho mobilného telefónu počas jazdy autom. Držiak v aute jednoducho pripevníte na čelné sklo alebo palubnú dosku pomocou prísavného podstavca. Telefón potom jednoducho priložíte a vďaka magnetickej sile držiaka bude telefón spoľahlivo držať na mieste aj počas jazdy a otrasov.Držiak nezakrýva žiadne konektory telefónu, takže nič nebráni pripojeniu vášho obľúbeného príslušenstva. Držiak MAG4 Pilot Force Wireless podporuje Qi nabíjanie. Ak je váš smartphone s technológiou Qi kompatibilný, môžete ho tak bezdrôtovo nabíjať priamo v držiaku.

Kľúčové vlastnosti držiaka na mobilný telefón CellularLine MAG4 Pilot Force Wireless

  • Čierny držiak CellularLine na mobilný telefón s upevnením na sklo či palubnú dosku auta
  • Silný magnetický pliešok spoľahlivo udrží aj mobilné telefóny väčších rozmerov
  • Držiak MAG4 Pilot Force Wireless podporuje Qi bezdrôtové nabíjanie
  • Jednoduchá a rýchla obsluha telefónu jednou rukou
  • Dokonalé nastavenie držiaka vďaka výsuvnému ramenu a otočnému kĺbu

Dôraz na bezpečie a praktické využitie s CellularLine

Akonáhle pripevníte k telefónu alebo do jeho krytu priloženú kovovú doštičku, môžete držiak MAG4 Pilot Force Wireless bezpečne využívať. Magnet je umiestnený tak, aby pôsobil priamo na priloženú doštičku pričom jeho magnetická sila neprechádza skrz a nijako nenaruší bezpečie vášho telefónu. Veľkú výhodu potom predstavuje otočný kĺb držiaka a rameno výsuvné až do dĺžky 16 cm. Vy tak máte možnosť nastaveniapozorovacieho uhla presne podľa aktuálnych potrieb.

Jednoduché nabíjanie telefónu v aute s držiakom CellularLine

Nabíjanie vášho telefónu je ľahšie ako kedykoľvek predtým. Po vložení do držiaka sa telefón vďaka indukcii začne okamžite dobíjať. S technológiou bezdrôtového nabíjania a špeciálnou technológiou Wideactive 1 pomocou dvoch cievok dopĺňa držiak MAG4 Pilot Force Wireless energiu telefónu konštantným prúdom apredchádza tak možnému prehriatiu. Samotný držiak si berie prúd pomocou pribaleného microUSB kábla, ktorý je možné pripojiť do klasickej autonabíjačky.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ nabíjačky Do auta
Originálna/alternatívna Alternatívna

Farba

Farba Čierna

Vlastnosti

Určenie Do auta
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Magnetický
Prichytenie držiaka Na palubnú dosku, Na sklo
Vlastnosti a funkcie Qi nabíjanie, Upraviteľná poloha
Kód:  PP555a4
Produktové číslo:  MAG4PFWIRK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01