Obnoviť stránku

CellularLine Dock Clip

4,6 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CellularLine Dock Clip

Headset vychádza z požiadaviek užívateľov, ktorí potrebujú headset pri ruke, ale nechcú ho mať neustále zasunutý do ucha. Vyniká tak svojou dômyselnosťou, kedy ho možno okrem použitia v uchu tiež zavesiť na časti oblečenia vlastným klipom, kde bude pripravený. Ucho necháte oddychovať, a pritom bude headset ihneď dostupný, bez toho aby ste ho museli niekde "loviť". Akonáhle máte prichádzajúci hovor, stačí headset vytiahnuť z klipu, a ten hovor prijme automaticky.

Kľúčové vlastnosti

  • Ultra prenosný headset, ktorý môže byť stále s vami
  • Háčik na zavesenie na ucho a klipový držiak na upevnenie napr. na tričko
  • Univerzálny headset pre väčšinu telefónov (Bluetooth)
  • Funkcia automatického prijatia hovoru po vytiahnutí z držiaka
  • Čistý zvuk mikrofónu optimalizovaný pre telefónne hovory (Clear Voice)

Kvalitné hovory pre každý telefón

Headset sa pripája k telefónu cez bezdrôtový Bluetooth, ktorý je stálicou naprieč rokom a telefónom rôznej kategórie. Vďaka tomu je headset univerzálne použiteľný rovnako dobre s najnovšími smartphonmi, ale aj so štandardnými telefónmi nižšej triedy aj niektorými modelmi pre seniorov. Či už ho pripojíte k akémukoľvek zariadeniu, s optimalizáciou zvuku budú vaše hovory skvele počuteľné.

 
Kód:  JQ475x7y
Produktové číslo:  BTCLIPDOCK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14