Obnoviť stránku

CEL-TEC Stereo Master Transparent

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

CEL-TEC Stereo Master Transparent

Spoločnosť CEL-TEC uvádza na trh nový rad bezdrôtových bluetooth reproduktorov Stereo Master Transparent. Dva jednotlivé reproduktory sú vybavené integrovaným magnetom, vďaka ktorému ich môžete pre perfektný stereo zážitok spojiť k sebe. Vždy budú ale prehrávať z jedného zdroja. Reproduktory Stereo Master Transparent iste zaujmú okolie svojím priehľadným vyhotovením. Zvládajú hlboké basy a k pripojeniu každý z nich ponúka jeden AUX vstup. Stereo reproduktory disponujú tiež vstavaným mikrofónom a preto ich možno využiť aj pri telefonovaní ako handsfree. Každý z nich je vybavený batériou dostačujúcou až pre 10 hodín počúvania hudby. Napájanie prebieha pomocou micro USB konektora. 


Kľúčové vlastnosti CEL-TEC Stereo Master Transparent

  • Plne bezdrôtové vyhotovenie
  • V zaujímavom priehľadnom spracovaní
  • Bluetooth 4.2
  • Každý z nich je vybavený 1 000 mAh batériou
  • Výdrž až 10 hodín na jedno nabitie
  • Výkon 2× 5 W
  • Vďaka magnetu možno spojiť do jedného reproduktora
  • Vodoodolné a prachu vzdorné vďaka silikónovému puzdru
  • Mikrofón pre použitie ako handsfree
  • AUX vstup
  • Napájanie cez micro USB
Bluetooth reproduktor CEL-TEC Stereo Master Transparent

Bluetooth reproduktor CEL-TEC Stereo Master Transparent

Priehľadné reproduktory CEL-TEC Stereo Master Transparent

Dajte zbohom kabeláži

Bluetooth reproduktory CEL-TEC Stereo Master Transparent prichádzajú na trh v takzvanom true wirelles vyhotovení, teda naozaj bezdrôtovo. Vďaka Bluetooth konektivite si užijete radosť zo stereo zvuku bez starosti zo zamotania káblov. S možnosťou oddelenia reproduktorov ľahko nastavíte ten správny uhol pre perfektný stereo zážitok. 


Stereo výkon CEL-TEC Stereo Master Transparent

O parádny stereo zážitok CEL-TEC Stereo Master Transparent sa starajú dva 20 mm reproduktory, z ktorých každý disponuje výkonom 5 W. Nechajte sa uniesť hlbokými basmi, čistými výškami, užite si obľúbenú muziku kedykoľvek a kdekoľvek. O vyplnenie priestoru zvukom sa postará 360° technológia FullRoom, ktorá zvuk vysiela do všetkých smerov.

Bluetooth reproduktor CEL-TEC Stereo Master Transparent

CEL-TEC Stereo Master Transparent a konektivita

CEL-TEC Stereo Master Transparent reproduktory ponúkajú Bluetooth 4.2, ktorý sľubuje dosah až 10 m, vysokú kvalitu signálu a úspornú prevádzku. Samozrejmosťou je kompatibilita aj s nižšími verziami Bluetooth. Reproduktory ľahko prepojíte s televízorom, telefónom, tabletom či iPod. Vďaka vstavanému mikrofónu ich možno využiť pri telefonovaní ako handsfree. V prípade prepojenia so zariadením bez Bluetooth konektivity sú reproduktory vybavené AUX vstupom. 


Bluetooth reproduktor CEL-TEC Stereo Master Transparent

Odolné vyhotovenie reproduktorov CEL-TEC

Reproduktory CEL-TEC Stereo Master Transparent sa nemusíte báť vziať so sebou do terénu. Vďaka silikónovému obalu disponujú IPX5 krytím – sú vodoodolné a prachu vzdorné, zvládnu dážď i prašné cesty. Bez problému prežijú aj menší pád. Silikónový obal je vybavený pútkom pre ľahké prenášanie. Možno ich tak pripnúť napríklad aj na batoh. Silikónové puzdro a karabína sú súčasťou balenia.


Kód:  CEL100xe
Produktové číslo:  1801-005
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12