Obnoviť stránku

Cel-Tec E10

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cel-Tec E10


Snímajte detailné záznamy z jazdy

S palubnou kamerou Cel-Tec E10 zaznamenáte ostrý a detailný záznam z vašej jazdy a to za každých svetelných podmienok. Vďaka ľahkému nastaveniu bez žiadnych zbytočných volieb a ľahkému upevneniu na predné sklo si záznamovú kameru Cel-Tec jednoducho zamilujete.


Vynikajúca obrazová kvalita

Spojením špičkového senzora Sony Exmor a svetelného objektívu (F/2) so širokým uhlom pohľadu vzniká detailný Full HD obraz s minimom šumu. Funkcia WDR navyše zaručí dokonalé výsledky aj za zlých svetelných podmienok a v protisvetle.


Široký úhel záběru

Široký uhol záberu

Široký uhol záberu 148° zachytí celú scénu pred vozidlom, takže vám neunikne ani dianie v protismere. Navyše vďaka výbornej optike je eliminovaný nežiaduci efekt "rybieho oka".

Noční záznam

Nočný záznam

Špičkový snímač, čipset Novatek a funkcie WDR spoločne vytvárajú vynikajúci obraz za každých podmienok - vo dne, v šere, za dažďa, v noci, na neosvetlenej vozovke alebo v protisvetle.

G-senzor

G-senzor

Ak senzor zaznamená prudký pohyb kamery, napr. pri náraze, spustí nahrávanie a súbor uzamkne proti prepísaniu. Situácia tak zostane bezpečne uchovaná na pamäťovej karte.


Záznam do smyčky

Záznam do slučky

Už sa nemusíte starať o zaplnenie pamäte na vašej karte. Kamera automaticky prepisuje najstaršie záznamy, ktoré nie sú vopred uzamknuté.

Parkovací režim

Parkovací režim

Kamera aj po vypnutí pravidelne monitoruje otrasy a automaticky spúšťa 10 sekundový záznam. Po zapnutí budete informovaní o otrase, takže ihneď zistíte vinníka poničenia automobilu.

Barevný LCD displej

Farebný LCD displej

Pomocou zabudovaného LCD displeja ľahko nastavíte všetky dôležité funkcie, alebo si pozriete urobené nahrávky. Menu je navyše dostupné v češtine, takže nastavenie kamery zvládne naozaj každý.


V jednoduchosti je sila

Upevnenie kamery je naozaj jednoduché. Na čelné sklo stačí nalepiť držiak pomocou 3M pásky a kameru do neho jednoducho zasunúť. Vďaka systému rýchleho vysúvania kameru z držiaka ľahko vyberiete a uložíte do praktického vrecka, ktoré je súčasťou balenia.

Parametre a špecifikácia

Vstupy a výstupy

Audio/Video Mini HDMI, Micro HDMI

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SD, micro SDHC
Max. veľkosť SD karty 32 GB

Hlavný

Uhlopriečka displeja 2 "

Typ a funkcie

Funkcie Akumulátorové napájanie

Batéria

Typ napájania Zásuvka autozapaľovača
Kód:  CEL001r5
Produktové číslo:  1609-042
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19