Obnoviť stránku

Cel-Tec E09W

Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cel-Tec E09W

Snímajte detailné záznamy z jazdy za každých podmienok

S palubnou kamerou Cel-Tec E09W zaobstaráte špičkové záznamy z cesty, kde budú vidieť aj tie najmenšie detaily za všetkých okolností. Vďaka funkcii WDR budú vaše zábery kvalitné aj za nízkeho osvetlenia. Kamera zaujme miniatúrnymi rozmermi a podareným dizajnom, ktorý dokonale zapadne do interiéru vášho vozidla.


Vynikající obrazová kvalita

Vynikajúca obrazová kvalita

Vynikajúcu obrazovú kvalitu zaistí špičkový snímač SONY Exmor, ktorý poskytne snímkam vynikajúcu vernosť farieb, viac svetla a menej šumu! Spoločne s výkonným čipsetom Novatek a FULL HD rozlíšením natočíte detailné a ostré záznamy za každých podmienok.

Dokonalý vzhled

Dokonalý vzhľad

Predná strana zariadenia je tvorená kvalitným plastom s elegantnou imitáciou kože. Svojím dizajnom kamera zapadne bez problémov do interiéru vášho auta. Vďaka svojim miniatúrnym rozmerom vám kamera nebude prekážať vo výhľade.


Ochrana souborů při nehodě

Automatické uzamknutie súborov pri náraze

Ak počas jazdy dôjde k zaplneniu pamäťovej karty, nemusíte ručne nič mazať, kamera začne automaticky premazávať najstaršie súbory, ak nie sú uzamknuté. Vďaka vstavanému G-senzoru bude práve prebiehajúci záznam ochránený proti prepísaniu, ak dôjde k nárazu do vozidla. Takže inkriminovaný moment budete mať vždy zachytený.

Praktická mobilní apliakce

Praktická mobilná aplikácia

Pomocou zabudovaného WiFi modulu ľahko pripojíte svoje mobilné zariadenie. Mobilná aplikácia umožní meniť nastavenia kamery, sledovať prebiehajúci záznam alebo prezerať zhotovené záznamy. Kamerou tak vôbec nemusíte manipulovať, stále bude pripravená na záznam.


Zobrazení trasy

Zobrazenie trasy

Vstavaný GPS modul vám umožní spätne prezrieť kadiaľ a ako rýchlo ste išli. Pomocou špeciálneho prehrávača zobrazíte navyše aj preťaženie, ktoré zaznamenal G-Senzor kamery.

Palubní kamera Cel-Tec E09W

České menu

Kameru jednoducho nastavíte pomocou 2" LCD obrazovky a menu, ktoré je v češtine. Súbory sú zaznamenávané na microSD karty, maximálna podporovaná kapacita je 64 GB.

Parametre a špecifikácia

Vstupy a výstupy

Audio/Video Mini HDMI, Micro HDMI

Hlavný

Uhlopriečka displeja 2 "

Typ a funkcie

Typ Rodinné
Funkcie GPS
Kód:  CEL001r4
Produktové číslo:  1605-041
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16