Obnoviť stránku

Cel-Tec DG122 Aqua + diaľkové ovládanie

4,6 40 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cel-Tec DG122 Aqua + diaľkové ovládanie


Vysoká kvalita a odolnosť

Profesionálny a odolný monopod Cel-Tec DG 122 ponúka jedinečnú konštrukciu so statívovým závitom a držiakom na športové kamery typu GoPro. Tyč je vyrobená z pevného hliníkového materiálu a po vysunutí dosahuje maximálnu dĺžku 122 cm. Na bezproblémové použitie je vybavená systémom spoľahlivých aretačných klipov a pozdĺžnymi bezpečnostnými drážkami. Vďaka antikoróznemu materiálu je monopod ideálny aj na potápanie.



Odolná konštrukcia na extrémne situácie

Monopod CEL-TEC DG 122 využijete na fotografovanie selfíčok z rodinných výletov, avšak jeho hlavnú silu odhalíte pri robení profesionálnych záznamov v extrémnych podmienkach, ako je slaná voda alebo vietor. Vďaka veľmi odolnej konštrukcii nájde uplatnenie aj vo veľmi ťažkých situáciách.


Široké možnosti pripojenia

Súčasťou tyče sú tri typy držiakov. Statívová skrutka, držiak na športové kamery a svorka na mobilné telefóny. Gumové držadlo s drážkami zaistí pevný a bezpečný úchop a je navyše odolné voči slanej vode.


Vysoká kompatibilita

Ovládanie spúšte prebieha cez rozšírené bluetooth rozhranie, takže je tyč kompatibilná so systémami Android a iOS. Držiak monopodu je pevne zafixovaný skrutkou, takže statívový mechanizmus je veľmi bezpečný a spoľahlivý.


 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Dĺžka

Dĺžka min. 46 cm
Dĺžka max. 122 cm

Vlastnosti

Vlastnosti Ovládanie cez Bluetooth, Statívový závit, Vyberateľné diaľkové ovládanie, Adaptér na prichytenie akčnej kamery GoPro
Maximálna šírka telefónu 34 mm

Materiál

Materiál Hliník
Materiál rukoväti Gumová rukoväť
Kód:  CEL002x1
Produktové číslo:  1411-042
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01