Obnoviť stránku

Cel-Tec blackwolf + batérie navyše

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Cel-Tec blackwolf + batérie navyše


Outdoorová kamera do prírody aj do auta

Športová Full HD kamera blackwolf sa radí k absolútnej špičke vo svojej kategórii. Za priaznivú cenu ponúkne vynikajúcu kvalitu záznamu a vysokú odolnosť na použitie v teréne aj vo vode. Ako bonus je možné pripojiť autoadaptér a zariadenie premeniť na palubnú kameru.


Všestranné využitie

Kameru ľahko pripevníte na riadidlá, prilbu, alebo selfie tyč či statív. Vďaka vodotesnému puzdru, ktoré je súčasťou balenia, sa môžete s kamerou potopiť až do hĺbky 40 m, takže bez problémov zachytíte všetky vaše podmorské zážitky. Kamera je tiež vybavená automatickým módom, tzn. že pri detekcii prívodu napätia sa sama automaticky zapne a spustí nahrávanie, je možné zvoliť aj zaznamenávanie v slučke.



Špičková kvalita obrazu v 2,5K rozlíšení

Šošovka kamery je zložená z 8 asférických skiel, čo prináša vynikajúcu citlivosť na svetlo a minimum šumu v záberoch. Uhol 170° umožní robiť širšie zábery, než je tomu u zorného poľa človeka. Spojením špičkového 16 MPx senzora SONY a čipsetom Ambrella zachytíte vždy neskreslený a dokonale ostrý obraz v 2,5K rozlíšení (2 304 × 1 296 px).


Už vám nič neunikne

Blackwolf dokáže vyhotovovať úchvatné časozberné videá bez nutnosti následnej úpravy v PC, takže ich môžete ihneď zdieľať s priateľmi. Na snímanie veľmi rýchlych scén je k dispozícii režim, kedy pri rozlíšení 848 × 480 px môžete natáčať rýchlosťou až 240 snímok za sekundu. S kamerou blackwolf vám teda neunikne žiadny detail najrýchlejších scén.



Dve batérie v balení

Na vstavanom 2" LCD displeji môžete prehrávať urobené snímky a záznamy alebo nastaviť parametre kamery pomocou prehľadného menu, ktoré je v češtine. Na zaistenie dostatočnej zásoby energie obsahuje balenie hneď 2 batérie, ktoré umožnia až 5 hodín záznamu v HD rozlíšení a takmer 4 hodiny v maximálnom 2,5K rozlíšení.


Zdieľajte svoje zážitky

Vďaka vstavanému WiFi modulu kameru ľahko prepojíte s telefónom a pomocou mobilnej aplikácie môžete ihneď sledovať živý náhľad obrazu, prehliadať záznamy alebo meniť nastavenia. Nahraný obsah ihneď môžete stiahnuť do telefónu a zdieľať s priateľmi na sociálnych sieťach.


Bohaté príslušenstvo

Kamera je dodávaná s bohatým príslušenstvom, ktoré obsahuje držiaky na upevnenie kamery na riadidlá, helmu, selfie tyče či iné zariadenia vybavené statívovým závitom. Ďalej je k dispozícii držiak na čelné sklo do automobilu vrátane autoadaptéru na napájanie. V balení nechýba ani vodotesné puzdro a dve batérie.

Parametre a špecifikácia

Hlavný

Veľkosť snímača 1/2,3"
Typ snímača CMOS
Rozlíšenie snímača 16,37 Mpx
Uhlopriečka displeja 2 "

Typ a funkcie

Typ Outdoor
Funkcie Odolný materiál, Vodoodolnosť, Akumulátorové napájanie

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa Full HD
Max. rozlíšenie videa Full HD (1920 × 1080)
Ozvučenie videa Stereo

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SDHC, micro SDXC
Podporované formáty JPEG
Podporované video formáty H.264, MP4
Maximálna dĺžka záznamu 132 min
Max. veľkosť SD karty 65,54 GB

Výstupy

Audio/Video Mini HDMI
Dátové rozhrania Rozhranie USB 2.0

Batéria

Kapacita batérie 150 mAh
Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 1,5 h

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 74 g
Šírka 6,1 cm
Výška 4,2 cm
Hĺbka 2,28 cm

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Obsah balenia USB kábel, Manuál, Nabíjačka do auta, Držiak, Vodotesné puzdro
Kód:  CEL001r8
Produktové číslo:  1605-045
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14