Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

CEGA CDC43

5 1 hodnotení
26,90 €

CEGA CDC43

Kalimba CEGA CDC43 predstavuje unikátny melodický nástroj, ktorý obohatí vaše hudobné vystúpenie. Použiť ju je možné na sprievodnú aj sólovú hru. Kalimba je vyrobená z priehľadného akrylu, vďaka ktorému je veľmi odolná a ponúka skvelé zvukové vlastnosti. Doplnená je o klávesy z karbónovej ocele, ktoré jej prepožičiavajú hlasný a súčasne príjemne vrelý zvuk. Predovšetkým začínajúcim hudobníkom pomôžu tóny vyryté na klávesoch. Balenie obsahuje aj ladiace kladivko, puzdro, chrániče na palce, čistiacu handričku, návod a samolepky uľahčujúce orientáciu na klávesoch. Kalimba CEGA CDC43 vás očarí svojím originálnym zvukom. 

Kľúčové vlastnosti kalimby CEGA CDC43

  • Kalimba vhodná na sprievodnú aj sólovú hru
  • Vyrobená z priehľadného akrylu
  • Doplnená je o klávesy z karbónovej ocele
  • Kalimba CEGA CDC43 ponúka skvelé zvukové vlastnosti
  • Balenie obsahuje aj ladiace kladivko, puzdro, chrániče na palce, čistiacu handričku, návod a samolepky
  • Farebné vyhotovenie: zlato-bielo-modré

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kalimba
Snímač Nie
Kód:  CEGAp67
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HN236898

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06