Obnoviť stránku

Cecotec Conga Rockstar 1500 Ray Pure

3,7 6 hodnotení
Kód bude uplatnený automaticky.
127,20 €
Garancia najlepšej ceny
159 €

Cecotec Conga Rockstar 1500 Ray Pure

Flexibilný tyčový batériový vysávač Cecotec s dlhou výdržou a vysokým výkonom

Uľahčite si upratovanie domácnosti použitím ergonomického tyčového vysávača Cecotec a dosiahnite pohodlne na všetky miesta. Vďaka Li-Ion akumulátoru s kapacitou 2 200 mAh môžete neprerušovane vysávať až 45 minút v režime ECO. Tyčový batériový vysávač ešte disponuje režimom Turbo, ktorý oceníte pri vysávaní kobercov. Sací výkon vysávača dosahuje hodnotu až 215 aW vďaka technológii Force Sonic a systému Paralell Cyclonic System. Všetky povysávané nečistoty putujú do 500 ml nádoby, ktorú po dokončení upratovania jednoducho vysypete priamo do koša. V miestach so zhoršenou viditeľnosťou oceníte prítomnosť LED osvetlenia na motorizovanej hubici tyčového vysávača. V prípade potreby je možné používať iba ručnú jednotku a vysať tak napríklad drobný neporiadok na kuchynskej linke alebo interiér automobilu.

Vysoký výkon s technológiou Force Sonic

Maximálny výkon vysávača dosahuje až 215 W vďaka technológii Force Sonic. Sací tlak tyčového vysávača Cecotec umocňuje systém Typhoon. So systémom paralelných cyklón (Paralell Cyclonic System) vyniká tyčový vysávač na zvieracie chlpy skvelými výsledkami čistenia aj na zložitých materiáloch, ako sú koberce s vysokým vlasom alebo švy na sedačke. Vysávač na baterku Cecotec Conga Rockstar 1500 Ray ErgoWet Animal vysaje aj nečistoty, prach a roztoče, ktoré nevidíte. Výkonný motor totiž umožní vytvoriť sací tlak s hodnotou až 12 kPa*.

* Interný test v Cecotec Lab.

Aku vysávač s motorizovanou hubicou vysaje všetky nečistoty

Aku vysávač Cecotec Conga Rockstar 1500 Ray Pure je vybavený motorizovanou hubicou s rotačnou kefou, vďaka čomu spoľahlivo vysaje všetky omrvinky, vlasy aj prachové chumáče. Multifunkčná kefa má dva prúžky rozdielnych štetín a silikónové lamely, pomoc ktorých sa zachytia aj tie najodolnejšie nečistoty.

Tyčový akumulátorový vysávač Cecotec Conga Rockstar 1500 Ray Pure má kvalitnú batériu

Na jedno nabitie môžete bez problémov povysávať pokojne celú domácnosť. Tyčový akumulátorový vysávač Cecotec Conga Rockstar 1500 Ray Pure je osadený 25,2 V Li-Ion batériou s kapacitou 2 200 mAh, ktorá poskytne až 45 minút prevádzky na jedno nabitie v režime ECO bez motorizovaného príslušenstva. Plné nabitie batérie zaberie 3 až 4 hodiny.

Bezdrôtový vysávač ponúka výber z dvoch režimov vysávania

Bezdrôtový vysávač Cecotec Conga Rockstar 1500 Ray Pure disponuje dvoma režimami, ktoré vám bohato postačia na pohodlné upratovanie domácnosti. Vybrať si možno medzi režimom ECO a TURBO.

Vysávač pre alergikov Cecotec Conga Rockstar 1500 Ray Pure má vysoko účinnú filtráciu

Vysávač pre alergikov Cecotec využíva modernú technológiu Paralell Cyclonic System, ktorá odsáva a oddeľuje častice odstredivou silou. Navyše si zachováva svoju účinnosť počas celej doby životnosti tyčového vysávača Cecotec. Pomocou odstredivej sily sa oddelia väčšie častice, ktoré putujú do zbernej nádoby. Menšie prachové čiastočky a alergény budú zachytené účinnými filtrami.

Vysávač na roztoče poskytne úplnú slobodu pri používaní

Vďaka bezkáblovému vyhotoveniu so 45-minútovou výdržou batérie si doprajte 360° slobodu počas používania vysávača na baterku Cecotec Conga Rockstar 1500 Ray Pure. Ľahko tak dosiahnete aj do vysoko položených kútov.

Široká súprava príslušenstva na komplexné upratovanie

K tyčovému vysávaču Cecotec Conga Rockstar 1500 Ray Pure dostanete súpravu príslušenstva, s ktorým bude upratovanie celej vašej domácnosti jednoduchšie a rýchlejšie. Bezkáblový vysávač na roztoče je možné aj s príslušenstvom umiestniť do praktického držiaka na stenu.

Kľúčové vlastnosti tyčového vysávača Cecotec Conga Rockstar 1500 Ray Pure

  • Force Sonic vysávanie so sacím tlakom až 12 kPa a technológiou cyklónu
  • Batéria s kapacitou 2 200 mAh s výdržou až 45 minút v režime ECO
  • Tyčový batériový vysávač je možné ľahko zmeniť na ručný vysávač na vysatie drobného neporiadku alebo interiéru automobilu
  • Možnosť výberu z dvoch režimov vysávania – ECO a Turbo
  • Akumulátorový vysávač Cecotec Conga Rockstar má LED displej zobrazujúci kapacitu batérie a zvolený režim
  • Hubica s LED osvetlením
  • 500 ml zásobník na nečistoty

Parametre a špecifikácia

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, 3 v 1

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Plávajúce podlahy

Určenie

Určenie Pre alergikov, Na zvieracie chlpy, Antibakteriálny
Typ upratovania Vysávanie, Suché čistenie

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 3 h
Doba chodu 45 min
Kapacita batérie 2 200 mAh
Napätie batérie 25,2 V

Filtre

Typ filtra High Efficiency filter

Hlučnosť

Hlučnosť 78 dB

Zberná nádoba

Objem 0,5 l
Materiál Plast

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 2,47 kg

Vlastnosti

Vlastnosti LED displej, LED osvetlenie, Regulácia výkonu

Výbava a príslušenstvo

Hubica Flexibilná štrbinová, Kombinovaná, Vankúšová – na mäkké textílie
Nabíjacia výbava Akumulátor, Nabíjacia stanica
Násada Predlžovacia trubica, Sací štetec
Kefy Na nábytok, Prachová, Rotačná

Farba

Farba Viac farieb

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko
Kód:  CECtvs22
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  08422

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08