Obnoviť stránku

CAVION Base 8ms

Príslušenstvo k tovaru

CAVION Base 8ms

Tablet Cavion Base 8ms vás zaujme skvelým pomerom ceny a kvality. Úsporný, ale výkonný štvorjadrový procesor Intel Atom sa postará o plynulý beh obľúbeného operačného systému Windows 10 home. Kvalitný IPS displej s podporou multidotykového ovládania umožňuje jeho pohodlnú obsluhu. Flashové úložisko pojme 16 GB vašich dát, prípadne je možné ho rozšíriť pomocou micro SD karty s kapacitou až 32 GB. Pre videohovory poslúži základné webkamera s rozlíšením 0,3 Mpx a pre fotografovanie alebo nahrávanie videí 2Mpx hlavná kamera.

kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné spracovanie a pekný dizajn
  • Vynikajúci pomer ceny a kvality
  • Špičkový multidotykový 8 "IPS displej
  • 16GB flashové úložisko a podpora micro SD kariet
  • Našliapnuté štvorjadrový procesor Intel Atom
  • Operačný systém Windows 10 Home

Za málo peňazí veľa muziky

Tablet Cavion Base 8ms spadá do cenovej kategórie okolo troch tisíc korún, a za tieto peniaze ponúka naozaj nadštandardnú výbavu. Získajte až 48 GB pre vaše dáta pripojením pamäťovej karty. Sledujte filmy alebo streamujte videá, všetko na špičkovom IPS displeji s rozlíšením 1 280 × 800. Zahrajte si hry alebo len surfujte na internete. S prítomnosťou multidotykového ovládania to bude hračka. Podpora Bluetooth vám umožní pripojiť bezdrôtové príslušenstvo, napríklad klávesnicu či slúchadlá alebo pohodlne zdieľať súbory s ľuďmi vo vašom okolí.

Využite výhody Windows 10

Vďaka predinštalovanému operačnému systému Windows 10 budete mať všetky aplikácie, na ktoré ste zvyknutí na vašom PC s OS Windows vždy po ruke. Bavte sa s priateľmi cez Skype, surfujte na internete cez Microsoft Edge a pristupujte k vašim súborom cez cloudovú službu OneDrive. Vaše dáta budete mať vždy po ruke, či už pracujete na počítači alebo práve na tabletu. Integrovaný obchod s aplikáciami vám zaistí prísun nových aplikácií.

Kód:  KIA130a
Produktové číslo:  CB8MS 100 0001~ CB8MS 100 5000

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08