Obnoviť stránku

Catler KM 8012

3,5 2 hodnotení
398,90 €

Catler KM 8012

Rozvíjajte svoju kulinársku kreativitu a vymýšľajte nové recepty s novým kuchynským robotom Catler KM 8012. Má motor s príkonom 800 W, ktorý je schopný poskytnúť spoľahlivý výkon aj pri náročnejšom spracovaní surovín. Intenzitu motora ide kedykoľvek usmerňovať v rozmedzí 8 preddefinovaných úrovní, a tak vám umožní pripraviť akékoľvek ingrediencie. Vplyvom planetárneho pohybu, kedy miešanie surovín zahŕňa pohyb hlavy robota a miešacieho nadstavca v opačnom smere, vám robot prinesie skvelé výsledky. Pre ľahké a rýchle spracovanie cesta je kuchynský robot vybavený trvanlivou misou s objemom 5 l., ktorá postačí aj viacčlennej domácnosti. Medzi jeho hlavné prednosti patria celokovové telo a automatické recepty. Dizajn kuchynského robota CATLER podčiarkuje strieborná farba.

Kuchynský robot Catler KM 8012 ...
Kuchynský robot Catler KM 8012 ...

Zásadné prednosti kuchynského robota Catler KM 8012

  • Kuchynský robot CATLER vám pomôže v kuchyni robiť viac vecí naraz
  • Má motor s príkonom 800 W
  • Zvoliť môžete niektorú z 8 rýchlostí
  • Robot je vybavený planetárnym pohybom
  • Objem misy zodpovedá 5 l
  • Celokovový kuchynský robot CATLER sa pýši dobrou stabilitou pri prevádzke
  • Vyberte si jeden z niekoľkých programov na automatickú prípravu jedál
  • K dizajnovému stvárneniu prispieva strieborná farba

Vychytávky kuchynského robota Catler KM 8012

Vďaka kuchynskému robotovi CATLER sa stanete odborníkom na pečenie a varenie. Zvládne šľahanie poliev, krémov a náplní. Pripraví všetky ľahké cestá a dáva pozor na to, aby sa do nich dostal dostatok vzduchu na dokonalé pečenie koláčov. S hnetacou funkciou nebola príprava ťažkých ciest nikdy jednoduchšia. Spracuje cesto na chlieb, cestoviny, pizzu, buchty, cukrovinky a ďalšie pochutiny. S mlynčekom môžete mlieť mäso podľa svojich predstáv - jemne alebo hrubo. S domácim mletým mäsom môžete pripraviť neuveriteľne chutné pokrmy.

Kuchynský robot Catler KM 8012 ...
Kuchynský robot Catler KM 8012 ...

Vyskúšajte nadštandardné funkcie kuchynského robota CATLER

Kuchynský robot Catler KM 8012 je všestranný pomocník, ktorý pomôže v teplej aj studenej kuchyni. Celokovové prevedenie robota zaisťuje jeho stabilitu a predĺženú životnosť. Kuchynský robot CATLER je skvelý na prípravu rôznych typov jedál.

Inteligentné funkcie kuchynského robota vás nadchnú

Tento kuchynský robot je vybavený inteligentnými funkciami, ktoré vám zaistia, že si varenie užijete bez zbytočnej práce navyše. Vyberte si z niekoľkých automatických programov, ktoré obsahujú aj recepty, vďaka ktorým v kuchynskom robote pripravíte chutné dezerty aj hlavné chody. S automatickým nastavením výkonu, intervalu miešania a teploty sa stanete skutočným majstrom v príprave jedla a vaše pokrmy budú chutiť skvele. Kuchynský robot CATLER vám bude vždy k dispozícii.

Kuchynský robot Catler KM 8012 ...
Kuchynský robot Catler KM 8012 ...

Príslušenstvo kuchynského robota CATLER

Medzi príslušenstvo robota patrí miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, flexi metla a mlynček na mäso a. Vďaka tomuto veľkorysému príslušenstvu kuchynský robot Catler KM 8012 vykoná prácu za niekoľko ďalších samostatných prístrojov, preto vám znateľne ušetrí financie, čas aj priestor v kuchyni.

Materiál plášťa:

nerez

Materiál vnútorných prevodov:

kov

Hmotnosť:

0,6 kg

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, flexi metla, mlynček na mäso
Objem misy 5 l

Vlastnosti

Príkon 800 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 8
Vlastnosti Celokovové telo, Automatické recepty

Materiál

Materiál plášťa Nerez
Materiál vnútorných prevodov Kov

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 0,6 kg

Farba

Farba Strieborná
Kód:  CATKR679
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  KM 8012
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08