Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CATLER Hrnčeky na smoothie PB 2011

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

CATLER Hrnčeky na smoothie PB 2011

Zúfalo túžite po osviežení? So súpravou hrnčekov smoothie PB 2011 značky Catler si ho môžete jednoducho dopriať. Smoothie je nápoj, ktorý je dnes v móde. Či už mixujete iba ovocie či zeleninu či pridávate mlieko, jogurt, výsledkom bude chutný drink vhodný do každého náročného dňa. Ponúkame vám súpravu hrnčekov, ktoré sú kompatibilné s modelmi PB 4010 a PB 4050. V sete nájdete 2 ks hrnčekov na smoothie s objemom 500 ml. Navyše sú hrnčeky pripevnené pevnými viečkami, ktoré zaisťujú pohodlný transport do práce, do školy či na pláž. 

Kľúčové vlastnosti

  • 2 ks hrnčekov na smoothie
  • objem: 500 ml
  • materiál: Eastman TritanTM
  • kompatibilný s modelmi Catler PB 4010, PB 4050
  • ľahko prenosný
  • uzatvárateľný viečkom
  • vhodný do umývačky riadu
  • odolný materiál proti poškriabaniu

Kvalitný materiál

Výrobok je vyhotovený z kvalitného kopolyesteru Eastman TritanTM. Materiál skvelo odoláva záťažou a navyše je vhodný do umývačky riadu. Uzatvárateľný systém je pri hrnčekoch umiestnený vo vnútri nádoby. Smoothie môžete piť pohodlne z týchto hrnčekov, čím ušetríte čas hľadaním vhodného pohára. Preniknite do tajov mixovania a vytvárajte si delikátne smoothie, ktoré si zamilujete! S jedinečnými hrnčekmi na smoothie vám pôjde práca od ruky!

 
Kód:  EAV2020d2
Produktové číslo:  PB2011
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06