Obnoviť stránku

Catalyst Waterproof Stealth Black Apple Watch 42 mm

4,5 2 hodnotení

Catalyst Waterproof Stealth Black Apple Watch 42 mm

Máte radi adrenalín, cestujete a zdolávate prírodné živly? Zabezpečte pravú ochranu svojim Apple Watch a nebojte sa ich mať stále pri sebe. Exkluzívne puzdro zaistí hodinkám maximálne bezpečie. Je vyrobené z odolných materiálov, ktoré spĺňajú prísne požiadavky a predchádzajú poškodeniu. Jeho jedinečný dizajn eliminuje vniknutie vody, snehu alebo prachu. Puzdro je navrhnuté tak, aby spĺňalo vojenský štandard MIL-STD 810g. 

Hlavné prvky puzdra

  • Maximálna ochrana pred vodou, prachom a nárazmi
  • Certifikácia IP-68
  • Tenký profil
  • Plný prístup k všetkým ovládacím prvkom
  • Možnosť nabíjania v puzdre
  • Prémiový silikónový remienok

Maximálna ochrana bez obmedzení

Puzdro bolo testované v najdrsnejších podmienkach, a preto sa môže chváliť certifikáciou IP-68, ktorá zaručuje vodoodolnosť pri sprchovaní, plávaní aj potápaní v menších hĺbkach. Vďaka vojenskému štandardu MIL-STD 810g prežije pád až z 2 metrov. Celé puzdro zachováva plný prístup k dotykovej obrazovke aj všetkým funkciám, vrátane snímača tepovej frekvencie, nabíjacieho konektora, mikrofónu a reproduktora. Tenký profil zachováva elegantný vzhľad Apple Watch. Navyše sa dodáva s prémiovým silikónovým remienkom.

Doplňujúce informácie:
Rozmery:
53 × 44,4 × 13,5 mm
Hmotnosť:
35 g

 
Kód:  SP010c140b
Produktové číslo:  CATIWATBLK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02