Obnoviť stránku

Catalyst Audio Adapter

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Catalyst Audio Adapter

Zháňate redukciu, ktorá umožní pripojiť slúchadlá a zachovať všetky potrebné funkcie puzdra Catalyst? V tom prípade pre vás máme riešenie v podobe tohto produktu. Veľmi jednoducho rozšírte možnosti vášho miláčika od spoločnosti Apple.

Kľúčové vlastnosti

  • Špeciálny audio adaptér
  • Skvelý doplnok dizajnu značky Apple
  • Jack koncovka 3,5 mm
  • Praktické a odolné príslušenstvo
  • Kompatibilita s puzdrami Catalyst pre iPhone 6+, 6, 5s, 5, 4s a 4

Vysoká kompatibilita

Tento špeciálny audio adaptér 3,5 mm stereo jack je určený pre vaše vodoodolné puzdro značky Catalyst. Redukcia umožňuje pripojiť slúchadlá a zachovať všetky potrebné funkcie k puzdru Catalyst. Dajte prosím pozor, produkt nie je určený na dlhodobé použitie pod vodou. Redukcia patrí do kategórie zodpovedajúcej špecifikácii krytia IP66 a je kompatibilná s novými puzdrami Catalyst pre iPhone 6+, 6, 5s, 5, 4s a 4.

 
Kód:  SP010c137b
Produktové číslo:  CATJACK6

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11