Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CASO IceMaster Ecostyle

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CASO IceMaster Ecostyle

Vychutnajte si ľahkú a rýchlu prípravu dokonalých ľadových kociek pomocou výrobníka ľadu od CASO. Výrobník IceMaster Ecostyle vám vďaka profesionálnej kompresorovej technológii pripraví ľadové kocky počas iba 6 – 13 minút. Vy len nalejete do zásobníka vodu a je to hotové. Pri naberaní ľadu vám poslúži praktická plastová naberačka. Vodná nádrž má objem 1,7 l. Výrobník IceMaster Ecostyle vyrobí 500 g ľadových kociek za hodinu a až 12 kg za 24 hodín. Rýchlu prípravu ľadu využijete kedykoľvek a určite ju oceníte predovšetkým na rôznych oslavách, hostinách, alebo pri príprave osviežujúcich drinkov v letnom období, nech už budete mať chuť na akýkoľvek kokteil v nealkoholickej či alkoholickej verzii.

Kľúčové vlastnosti výrobníka ľadu CASO IceMaster Ecostyle

  • Výrobník ľadu značky CASO v elegantnom a kompaktnom vyhotovení
  • Dokonalé ľadové kocky v priebehu niekoľkých minút
  • Výrobník ľadu IceMaster Ecostyle vyrobí až 12 kg ľadových kociek za 24 hodín
  • Okienko na rýchly prehľad nad aktuálnym množstvom ľadu
  • Praktická plastová naberačka na pohodlné naberanie ľadu
  • Automatické vypnutie

Výrobník ľadu s elegantným CASO dizajnom

Vďaka kompaktnému dizajnu a elegantnému nerezovému vyhotoveniu zapadne výrobník ľadu IceMaster Ecostyle kamkoľvek a navyše aj manipulácia s ním bude ľahká. Pri príprave ľadu určite oceníte okienko navrchu prístroja, vďaka ktorému budete mať o procese ihneď prehľad. Ovládanie výrobníka ľadu CASO je veľmi jednoduché a pri obsluhe vám bude k dispozícii ukazovateľ hladiny vody a indikátory plného koša na ľad a nutnosti doplniť vodu. Ďalšiu výhodu predstavuje automatické vypnutie prístroja.

Rozmery:
243 × 340 × 350 mm

Hmotnosť:
9,8 kg

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Objem nádoby na vodu 1,7 l
Výroba ľadu za 24 h 12 kg
Funkcie Indikátor plného zásobníka
Ďalšie vlastnosti Vyberateľný zásobník na ľad
Kód:  CASVL045
Produktové číslo:  3304C

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01