Obnoviť stránku

CASIO XJ-M156

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CASIO XJ-M156

Vyspelý projektor s veľmi ekonomickou prevádzkou, výkonnou lampou a s modernými funkciami pre pohodlnú projekciu. Kompatibilita s technológiou 3D projekcie určite dokáže viac vtiahnuť diváka, k čomu napomôže aj prítomnosť 5 W reproduktora. Po zapnutí potrebuje iba 5 sekúnd na dosiahnutie maximálneho jasu, keystone automaticky zrovná vertikálne lichobežníkové skreslenie a objektív s 1,5 násobným zoomom umožňuje premietať optimálne veľké obrazy z ľubovoľnej vzdialenosti od plátna. Pri vypínaní nie je potrebné dodatočné chladenie, a tak môžete po prezentácii okamžite začať baliť. Projektor vás tak plne podporí pri vašej práci a nebude vás rozhodne akokoľvek brzdiť.

Tento rad projektorov užíva prelomovú technológiu kombinujúcu modrý laser, fosfor a červenou LED. Výhodou je bezortuťová výroba šetriaca životnosť prostredia, plný svetelný výkon v každej farbe a najmä enormná životnosť až 20 000 hodín! Oproti bežným konvenčným projektorom je to minimálne 4× dlhšia doba, čím vám ušetrí výmenu drahej ortuťovej žiarovky. Navyše hybridný zdroj svetla nie je postihnutý postupnou degradáciou jasu, a tak bude poskytovať do konca svojej životnosti plný výkon. Tento svetelný zdroj dosahuje vysokú svietivosť s precízne čistými farbami tým, že užíva fosforovú úpravu vlnovej dĺžky svetla a fázy modrého laserového lúča svetla. So zabudovaným svetelným senzorom a s inteligentným riadením jasu bude obraz perfektne viditeľný.

Digitálny HDMI prenos obrazu a zvuku prakticky eliminuje degradáciu, čo vám umožní premietať obsah na veľkej ploche bez zníženia ich kvality. USB konektor podporuje pripojenie WiFi modulu, k dispozícii je aj LAN konektor na pripojenie do káblovej siete. Po pripojení do siete využijete intuitívnu aplikáciu C-Assist na diaľkové ovládanie projektora zo smartfónu či tabletu. Dostupné sú verzie na smartfóny so systémom Google Android aj Apple iOS. Interná 2 GB pamäť dovoľuje vedenie prezentácie bez použitia počítača.

Hlavné prednosti:

  • Vstavaný 5 W reproduktor
  • Inteligentné nastavenie jasu
  • Širokouhlý zoom 1,5×
  • Automatická keystone korekcia
  • Bezpečnostný zámok
  • HDMI terminal
  • Možnosť montáže na strop
  • Bezdrôtová prezentácia zo smartfónov a tabletov C-Assist
  • Podpora prezentácie z USB
  • LAN terminál

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie 1024 × 768
Maximálne rozlíšenie 1600 × 1200 px
Kontrast 1 800:1

Projekčná plocha

Minimálna uhlopriečka obrazu 88,9 cm (35 ")
Maximálna uhlopriečka obrazu 762 cm (300 ")

Technológia

Zdroj svetla LED, Laser
Životnosť 19 607,85 h (816,99 d)
Maximálna spotreba 180 W

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI 1.4
Ďalšie pripojenie RJ-45 (LAN), Audio vstup

Rozhraní

Grafické vstupy HDMI, VGA (D-SUB), Kompozitný, S-Video
Ostatné vstupy/výstupy LAN, Audio jack vstup

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie Na stôl

Rozmery

Šírka 31,1 cm
Výška 24,4 cm
Hĺbka 8,4 cm
Hmotnosť 3,9 kg
Kód:  WX175b63a
Produktové číslo:  XJ-M156
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14