Obnoviť stránku

Casio WV 200E-4A

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Casio WV 200E-4A

Originálny vzhled, kvalitné spracovanie a veľa praktických funkcií - také sú pánske hodinky Casio WV 200E-4A. Ich puzdro kombinuje oceľ a plast, remienok je tiež plastový. Okrúhly digitálny ciferník je chránený minerálnym sklíčkom odolným proti poškodeniu, takže vaše hodinky budú stále vyzerať ako nové. Hodinky sú vyvedené v červenej farbe, ktorá im dodáva originálny a nadčasový dizajn.

Hodinky sú vodotesné do 20 ATM, vďaka čomu si ich môžete ponechať aj pri potápaní bez kyslíkového prístroja. Okrem času ponúka aj ukazovateľ dátumu, stopky, odpočítavanie stopky, budík, osvetlenie displeja a zobrazujú svetové časy. Vďaka rádiovému riadenie vždy spoľahlivo zobrazujú presný čas. Tieto hodinky ocenia najmä športovci, službu vám preukážu aj pri každodennom nosení.

Kód:  KHO5220
Produktové číslo:  4971850083573
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04