Obnoviť stránku

Casio MJ 120D

4,9 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Casio MJ 120D

CASI MJ 120D je prenosná kalkulačka, ktorá je vyhotovená v klasickom dizajne. Je určená predovšetkým pre účtovné kancelárie, ktorým svojimi praktickými funkciami bude šetriť čas aj peniaze. Zvládne totiž výpočet DPH a jeho okamžitý prepočet až do troch ďalších mien, výpočet predajnej aj nákupné ceny, zisku a ďalších dôležitých funkcií, ktoré ocenia práve majstri čísel.
Disponuje ultraveľkým 12-miestnym displejom, ktorý je veľmi prehľadný aj pri zložitejších výpočtoch. Určite oceníte aj rýchle tlačidlo, ktoré vám k aktuálnej hodnote pripočíta daň. O napájanie sa stará účinná kombinácia solárneho panelu a batérie, ktorá predlžuje výdrž kalkulačky do nevídaných hodnôt. Displej kalkulačky je mierne vyvýšený pre čo najlepšie pohodlie práce.
Parametre a špecifikácia:
Typ:
Prenosná stolná kalkulačka
Displej:
Extra veľký 12-miestny displej
Funkcie:
Výpočet DPH a prepočet až 3 mien
Výpočet predajnej ceny/nákupnej ceny/zisku
A ďalšie...
Napájanie:
Kombinácia solárneho a batériového
Farebné vyhotovenie:
Čierne

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ kalkulačky Stolná
Kód:  QS771h
Produktové číslo:  MJ 120D
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14