Obnoviť stránku

Casio CTK 1150

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Casio CTK 1150

Casio CTK 1150 sú elektronické klávesy určené pre začiatočníkov. Disponujú celkom 61 klávesmi bez dynamiky úderu, reproduktormi s výkonom 2 × 2 W či 12 hlasou polyfóniou. Okrem toho ponúkajú aj veľa ďalších praktických funkcií, ktoré vám pomôžu s vašimi prvými hudobnými krôčikmi. Ide o 100 naprogramovaných tónov a rytmov. Zvoliť môžete aj automatický doprovod alebo si vybrať z niekoľkých desiatok prednastavených skladieb v knižnici. Nechýba ani funkcia výučby.

O bsluhu klávesov uľahčí multifunkčný LCD displej a využiť môžete tiež aj vstup na slúchadlá. Klávesy Casio CTK1150 sú napájané dvoma spôsobmi - buď šiestimi AA batériami, alebo klasickým sieťovým adaptérom (nutné dokúpiť samostatne). V balení nájdete okrem klávesov tiež spevník či stojan na noty.

Kľúčové vlastnosti

  • 61 štandardných klávesov
  • stereo reproduktory
  • polyfónia max. 12 hlasov
  • automatický doprovod
  • multifunkčný LCD displej

Doplňujúce informácie:
Napájanie:
6× batéria AA alebo adaptér AD-E95100 (nie je súčasťou dodávky)
Hmotnosť:
3,4 kg
Rozmery:
949 × 304 × 93 mm

 
Kód:  QS553k3
Produktové číslo:  CTK 1150
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02