Obnoviť stránku

JOY-IT Case pre RASPBERRY Pi 4 – Alu čierne

4,7 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10,90 €

JOY-IT Case pre RASPBERRY Pi 4 – Alu čierne

Ste hrdým majiteľom miniatúrneho počítača Raspberry Pi vo verzii Pi 4 B a bojíte sa jeho zničenia? V tom prípade pre vás máme riešenie v podobe praktického puzdra. Originálny výrobok zaručuje dokonalú kompatibilitu a prístup ku všetkým potrebným prvkom vášho zariadenia vrátane slotom na SD a GPIO karty. S puzdrom Raspberry Pi 4 Alu vyrobeného na báze hliníka zaistíte dokonalú ochranu voči nárazom, poškriabaniu a prachu a zároveň vám ponechá komfort pri používaní počítača. Toto robustné čierne puzdro nezaistí len potrebnú ochranu, je navyše štýlovým doplnením Raspberry.

Kľúčové vlastnosti puzdra Alu pre Raspberry Pi 4 čierne

  • Originálny ochranný kryt spoločnosti Joy-IT pre miniatúrny počítač Raspberry Pi 4
  • Toto robustné puzdro zaistí skvelé riešenie ochrany proti poškodeniu a nečistotám
  • Case Raspberry Pi 4 Alu chráni zariadenie pred zahrievaním vďaka ventilačným otvorom
  • Výrezy na všetky ovládacie prvky a jednoduchá bezpečná inštalácia

Bezpečné puzdro pre Raspberry Pi 4 B

Puzdro pre Raspberry Pi 4 ponúka bezpečnú a veľmi jednoduchú inštaláciu. V balení okrem samotného hliníkového puzdra nájdete 4 skrutky. Puzdro Raspberry Pi 4 Alu navyše ochráni vaše zariadenie pred nadmerným zahrievaním vďaka praktickému spracovaniu s ventilačnými otvormi po celom vrchnom kryte.

Rozmery:
98 × 3O × 60 mm

Kód:  RK103a5
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RB-AlucaseP4+01B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12