Obnoviť stránku

Case Logic TBC410K čierny

4,7 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Case Logic TBC410K čierny

Case Logic TBC410K je vysoko funkčný fotobatoh na zrkadlovku a ďalšie príslušenstvo, ktorý je kompatibilný s väčšinou zrkadloviek s nasadeným objektívom. Batoh má perfektne oddelený priestor pre fotografickú techniku a pre veci osobnej potreby. Unikátny závesný systém ponúka rýchly bočný prístup k fotoaparátu jednoduchým presmyknutiam batohu z chrbta dopredu. Priestory po stranách závesného systému sú určené pre ďalšie príslušenstvo, napr objektív.
Vo vrchnej časti sa nachádza priestor pre veci dennej potreby. Vrecko na zips v bočnom veku je určené pre pamäťové karty. K dispozícii máte aj predné vrecká na zips pre drobnosti a postranné sieťované vrecko. Navyše si môžete celý interiér batohu prestavať podľa svojich predstáv. Vďaka tomuto prepracovanému systému je všetko príslušenstvo perfektne organizované, vždy po ruke a zároveň chránené pred nárazmi, pretože vnútro batohu je vystlané silným polstrovaním.
Batoh je vyrobený z odolného nylonu. Pohodlný ramenný popruh so strap manažmentom umožňuje nastaviť ten najoptimálnejší spôsob nosenia a udržiava prebytočné časti popruhov zmotané, aby neprekážali pri pohybe. Batoh sa vyznačuje vysokou funkčnosťou a precíznym spracovaním, čím predstavuje ideálneho spoločníka každého fotografa na jeho potulkách za skvelými snímkami.
Parametre a špecifikácia:
Určené pre:
zrkadlovku s nasadeným objektívom
Materiál:
nylon
Vlastnosti:
rýchly bočný prístup
polstrovaný chrbát z priedušnej sieťoviny
pohodlný popruh so strap managementom
vrecká pre ďalšie príslušenstvo
možnosť organizácie interiéru
Rozmery:
vonkajšie rozmery: 22 x 16,5 x 36cm
vnútorné rozmery: 18 x 11 x 25cm
Hmotnosť:
410g
Farebné prevedenie:
čierna

Parametre a špecifikácia

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 36 cm
Vonkajšia hĺbka 16,5 cm
Vonkajšia šírka 22 cm
Hmotnosť 0,41 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 25 cm
Vnútorná šírka 18 cm
Vnútorná hĺbka 11 cm

Počet komôr

Počet komôr Jednokomorový

Vlastnosti

Užitočné vlastnosti Malé vrecká na batérie, pamäťové karty a pod.
Kód:  CF001g8
Produktové číslo:  CL-TBC410K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16