Obnoviť stránku

Case Logic Surefit Classic 7" zelenomodré

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Case Logic Surefit Classic 7" zelenomodré

Puzdro na tablet Case Logic Surefit Classic je šikovným riešením ochrany vášho tabletu, ktoré v sebe spája funkčnosť, pohodlnosť a moderný dizajn. Puzdro je univerzálne, použiteľné pre väčšinu 7" tabletov. Vďaka jeho knižnému štýlu poskytuje ochranu tabletu zo všetkých strán, skvele sa preto uplatní v kabelkách alebo taškách, kde ochráni tablet pred poškriabaním či poškodením.

Použitie puzdra Case Logic zaručuje spoľahlivú ochranu tabletu pred poškodením pádom či poškriabaním displeja. Pružný silikónový záchytný systém drží tablet v obale pevne na svojom mieste, na zaistenie preklápacej časti puzdra slúži zabezpečovací remienok. Puzdro umožňuje nastaviť pozíciu tabletu v takom sklone, aký je vám momentálne najpohodlnejší. Zároveň je umožnený ľahký prístup ku všetkým konektorom tabletu, čo poskytuje tabletu neustálu ochranu pred poškodením pádom či iným nešetrným zaobchádzaním.

Parametre puzdra

  • Farba: Hudson - zelenomodrá
  • Vonkajšie rozmery: 20,7 × 13,2 × 1,8 cm
  • Vnútorné rozmery: 20,1 × 12,3 × 1,0 cm
  • Hmotnosť: 0,12 kg
  • Záruka: 25 rokov
 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Tyrkysová

Typ a materiál

Typ puzdra Zatváracie puzdro
Materiál Polyester

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan, Pútko
Kód:  CL208b
Produktové číslo:  CL-CEUE1107HDN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17