Obnoviť stránku

Case Logic Surefit Classic 7 – 8" tmavomodré

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Case Logic Surefit Classic 7 – 8" tmavomodré

Puzdro na tablet Case Logic Surefit Classic je výborné riešenie ako ochrániť váš tablet s funkčnosťou, pohodlím a moderným dizajnom. Puzdro je univerzálne, použiteľné pre väčšinu 7 "– 8" tabletov. Vďaka svojmu knižnému štýlu poskytuje tabletu ochranu zo všetkých strán, takže je skvelé v kabelkách alebo batohoch, kde ochráni váš tablet pred poškriabaním alebo poškodením.

Použitie puzdra Case Logic sľubuje spoľahlivú ochranu tabletu pred pádom, poškodením alebo poškriabaním displeja. Pružný silikónový záchytný systém udržuje tablet v obale pevne na svojom mieste a na zaistenie preklápacej časti puzdra slúži zabezpečovací pás. Puzdro umožňuje nastaviť pozíciu tabletu v takom sklone, aký vám je momentálne najpohodlnejší. Súčasne poskytuje ľahký prístup ku všetkým konektorom tabletu, čo tabletu poskytne nepretržitú ochranou pred pádom alebo iným nešetrným zaobchádzaním.

Parametre puzdra

  • Farba: Hudson – zelenomodrá
  • Vonkajšie rozmery: 22,5 × 14,5 × 1,8 cm
  • Vnútorné rozmery: 22,1 × 14,0 × 1,0 cm
  • Hmotnosť: 0,14 kg
  • Záruka: 25 rokov

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá

Typ a materiál

Typ puzdra Zatváracie puzdro
Materiál Polyester

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan, Pútko
Kód:  CL209c
Produktové číslo:  CL-CEUE1108IND
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06