Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Case Logic DCB302G šedej / žltej

4,8 22 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Case Logic DCB302G šedej / žltej

Case Logic DCB302G je štýlové a vysoko odolné púzdro na digitálny fotoaparát, ktoré ocenia predovšetkým fotografi v teréne. Púzdro je vyrobené z materiálu, ktorý výborne odoláva poveternostným vplyvom a chráni tak fotoaparát nielen pred nárazmi, ale aj pred vlhkom. Zapínanie je riešené zipsom a nylexová výstelka zabraňuje poškriabaniu fotoaparátu a jeho displeja. Púzdro obsahuje praktické vrecká pre pamäťovú kartu, náhradnú batériu, kábel a ďalšie drobnosti. Môžete ho umiestniť za opasok alebo využiť odnímateľný popruh na krk či rameno.O mimoriadne kvalitnom spracovaní tohto púzdra svedčí aj fakt, že na neho výrobca poskytuje záruku 25 rokov.
Parametre a špecifikácia:
Farba:
Šedo/žltá
Materiál:
Polyester/nylon
Vonkajšie rozmery:
9,0 x 5,0 x 13,5 cm
Vnútorné rozmery:
7,0 x 3,0 x 12,0 cm
Hmotnosť:
90 g

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ puzdra Mäkké

Farba

Farba Sivá, Žltá

Určenie

Určenie Pre digitálne kompakty

Vlastnosti

Užitočné vlastnosti Malé vrecko na pamäťové karty alebo náhradnú batériu, Popruh je súčasťou, Otváranie na zips, Mäkké vystuženie

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 13,5 cm
Vonkajšia hĺbka 5 cm
Vonkajšia šírka 9 cm
Hmotnosť 0,09 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 12 cm
Vnútorná šírka 7 cm
Vnútorná hĺbka 3 cm
Kód:  CF100b5
Produktové číslo:  CL-DCB302GY
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12