Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Case Logic AUA316 do 16'' čierna

4,5 18 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Case Logic AUA316 do 16'' čierna

Elegantná taška pre každodenné použitie je určená pre notebooky do veľkosti uhlopriečky 16". Taška je navrhnutá v štýle modernej aktovky, a hoci je veľmi štíhla, prekvapí vás svojím objemom. Bez problémov v nej možno prenášať aj iPad, ďalšie príslušenstvo, veci dennej potreby či dokumenty formátu A4 a taška stále vyzerá tenko a elegantne.
Vnútorné polstrované vrecko na notebook je vybavené poistkou na suchý zips, ktorá zabraňuje vypadnutiu notebooku. Miesto v spodnej časti je vyhradené pre neforemný sieťový zdroj. Špeciálne vnútorné vrecko uchováva dokumenty oddelene od elektroniky, aby bolo zamedzené ich prehnutiu a poškodeniu. Ďalšie potrebné vybavenie ako externý pevný disk, káble či písacie potreby sú perfektne uložené vo vyvýšenom organizéry. Aktovka má predné, ľahko prístupné vrecko pre mobilný telefón.
Taška je vyrobená z vodoodolného polyesteru. Pre prenášanie je určený nastaviteľný ramenný popruh alebo polstrované ucho, a vy si tak môžete zvoliť spôsob prenášania, ktorý vám vyhovuje. Počas ciest iste oceníte pásik na zadnej strane pre uchytenie k teleskopickej rukoväti kufra. Elegantná a praktická taška Case Logic sa stane vašim nepostrádateľným pomocníkom na ceste do školy, zamestnania či za zábavou.
Parametre a špecifikácia:
Určené pre:
Notebooky do 16"
Materál:
Polyester
Rozmery:
Vonkajšie rozmery: 42,0 x 8,0 x 32,5 cm
Vnútorné rozmery: 38,5 x 3,1 x 26,7 cm
Hmotnosť: 480 g
Farebné vyhotovenie:
Čierna

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Materiál

Materiál Nylon

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 8 cm
Šírka 42 cm
Výška 32,5 cm

Materiál

Materiál Nylon

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 16 "

Farba

Farba Čierna
Kód:  CL008k
Produktové číslo:  CL-AUA316
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18