Obnoviť stránku

Case Logic ANC316 do 15.6" čierna

4,6 25 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Case Logic ANC316 do 15.6" čierna

Elegantná taška na každodenné použitie pojme notebook do veľkosti uhlopriečky 15,6". Taška je navrhnutá v štýle modernej aktovky. Hoci je veľmi štíhla, prekvapí vás svojím objemom. Bez problémov v nej možno prenášať aj Apple iPad, vrátane všetkého príslušenstva. Miesto v spodnej časti je vyhradené pre neforemný sieťový zdroj. Ďalšie potrebné vybavenie ako externý pevný disk, káble či písacie potreby sú perfektne uložené vo vyvýšenom organizéri. Tiež má prednú, ľahko prístupnú kapsičku so zipsom pre mobilný telefón.
Taška je vyrobená z kvalitného polyesteru. Na prenášanie je určený nastaviteľný ramenný popruh alebo neoprénom vystužené držadlo ucha. Vy si tak môžete zvoliť spôsob prenášania, ktorý vám vyhovuje. Počas ciest iste oceníte remienok na zadnej strane pre uchytenie k teleskopickú rukoväť kufra. Elegantná a praktická taška Case Logic sa stane vaším nenahraditeľným pomocníkom na ceste do školy, zamestnania či za zábavou.
Parametre a špecifikácia:
Určené pre:
Notebooky do uhlopriečky 15,6" + tablet do 10,1"
Materál:
Polyester
Rozmery:
Vonkajšie: 41,9 × 7,5 × 35,2 cm
Vnútorné: 38,6 × 2,5 × 27,2 cm
Hmotnosť:
640 g
Farebné vyhotovenie:
čierne

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 7,5 cm
Šírka 41,9 cm
Výška 35,2 cm

Materiál

Materiál Polyester

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 15,6 "

Farba

Farba Čierna
Kód:  CL005a15
Produktové číslo:  CL-ANC316
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02