Obnoviť stránku

CARNEO SlickFit Oxygen+ strieborný

3,7 3 hodnotení

CARNEO SlickFit Oxygen+ strieborný

Prepojenie luxusného dizajnu s inteligentnými fitness funkciami

Inteligentný fitness náramok CARNEO SlickFit Oxygen+ sa stane vaším verným osobným trénerom počas športových aktivít, ale aj atraktívnym módnym doplnkom vďaka luxusnému dizajnu s kovovým telom a pleteným remienkom. Všetky dôležité informácie zobrazíte na prehľadnom 1,3" dotykovom LED displeji s rozlíšením 240 × 240 px. Stačí jemné zatrasenie alebo poklepanie prstom a ciferník sa okamžite aktivuje. CARNEO SlickFit Oxygen+ s vami bude držať krok až 10 dní, kým budebatériu potrebné znovu nabiť.

Kľúčové vlastnosti fitness náramku CARNEO SlickFit Oxygen+ (strieborný)

  • Využitie ako pre fitness, tak aj na bežné nosenie
  • Fitness náramok v elegantnom vyhotovení
  • Kovové telo a kovový pletený remienok
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 4.0
  • CARNEO SlickFit disponuje 8 prednastavenými športovými režimami
  • Fitness náramok CARNEO SlickFit Oxygen monitoruje spánok
  • Fitness náramok je vodotesný a odolný proti prachu
  • Prehľadný 1,3“ dotykový LED displej náramku s rozlíšením 240 × 240 px
  • Smart náramok vydrží až 10 dní na jedno nabitie
  • Mobilná aplikácia Carneo Fit v češtine

Monitoring vášho športového tempa

Pri náramku iste oceníte, že spĺňa podmienky pre certifikáciu IP68, takže je spoľahlivo vodotesný aj pri ponorení do vody, ale tiež odolný voči prachu. Náramok na meranie tepu CARNEO SlickFit Oxygen+ je vybavený presným senzorom tepovej frekvencie, vďaka ktorému môžete na základe nameraných hodnôt efektívne optimalizovať svoj tréning a odpočinok. Nechýba ani funkcia na meranie krvného tlaku a snímač SpO2 na meranie okysličenia krvi.

Krokomer na ruku CARNEO SlickFit Oxygen+ je navrhnutý pre pohyb

S fitness náramkom CARNEO SlickFit Oxygen+ získate dokonalý prehľad o vašich športových výkonoch, ale aj dennej aktivite. Náramok vám ponúka 8 prednastavených režimov pre rôzne pohybové aktivity vrátane behu, jazdy na bicykli alebo plávanie. S týmto partnerom na zápästí budete hneď vedieť informácie o prejdenej vzdialenosti, čase alebo spálených kalóriách. Krokomer na ruku CARNEO SlickFit tiež dokáže vypočítať a odporučiť ideálnu dobu spánku, počas ktorej vás budestrážiť a monitorovať. Ráno vás potom príjemne zobudí jemnými vibráciami.

Smart bracelet CARNEO SlickFit Oxygen+ ponúka inteligentné funkcie na každodenný život

Iste oceníte, že smart bracelet CARNEO SlickFit Oxygen+ môžete nosiť aj ako bežné hodinky. Náramok na ciferníku zobrazuje aktuálny čas, dátum, ale navyše vás informuje o novej SMS alebo prichádzajúcom telefónnom hovore. Zároveň vás upozorní na aktivitu na Facebooku, Messengeri alebo v aplikáciách WhatsApp či Viber. Fitness náramok je kompatibilný s operačnými systémami Android a iOS.

Mobilná aplikácia Carneo Fit

Smart náramok CARNEO SlickFit Oxygen+ môžete spárovať s mobilným telefónom cez Bluetooth rozhranie a detailne analyzovať priebeh vášho tréningu alebo dennú aktivitu s možnosťou zobrazenia histórie záznamov. K dispozícii sú tiež rôzne fyzikálne údaje ako úroveň stresu, kardio index, BMI, kvalita spánku a pod. Aplikácia vás navyše denne motivuje k lepším výkonom, aby ste žili zdravší a kvalitnejší život.


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,3 "
Typ displeja LCD
Sklíčko Chemicky tvrdené

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 42 mm
Materiál puzdra Nehrdzavejúca oceľ
Farba puzdra Strieborná
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 74 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth
Senzory a hardvér Oxymeter, Vibrácie, Akcelerometer, Gyroskop

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Plávanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií
Zdravotné funkcie Meranie krvného tlaku, Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Pitný režim, Pripomenutie pohybu
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Budík, Dátum

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 240 h (10 d)
Bežná výdrž batérie 168 h (7 d)
Kód:  CAR010h
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19