Obnoviť stránku

Carneo Cyberbot WIFI

4,2 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Carneo Cyberbot WIFI

Monitorujte celé vnútorné priestory bez obmedzenia na obyčajnú jednu miestnosť. Carneo Cyberbot WIFI je robot s HD kamerou a vlastným pohonom, aby sa mohol presúvať celým interiérom. Prostredníctvom mobilnej aplikácie získate kontrolu nad pohybom robota aj samotnej kamery napríklad z práce, alebo ak ste napríklad na dovolenke. Umožňuje teda kompletné monitorovanie vašej domácnosti či kancelárie kdekoľvek sa práve nachádzate. Vzdialene sa môžete pozrieť, kde sa čo udeje. Vďaka zabudovanému reproduktoru a mikrofónu môžete komunikovať so svojimi blízkymi na diaľku alebo zahnať nechcených návštevníkov.

Kľúčové vlastnosti robota Carneo Cyberbot WIFI

  • Kompletné zabezpečenie interiéru
  • Robot s vlastným pohonom
  • HD kamera s diaľkovou zmenou smeru (110°)
  • Riadený cez mobilnú aplikáciu CloudRover4 (Android, iOS)
  • Diaľkové ovládanie v dosahu vašej WiFi siete

Šikovný pohon všetkých štyroch kolies alias 4×4

Robot Carneo Cyberbot WIFI používa pre pohyb pohon všetkých 4 kolies, takže sa na mieste pokojne otočí o 360° alebo stúpa do svahu so sklonom až 30 stupňov. S dobíjacou batériou Li-Ion dokáže robot pracovať až 8 hodín. Pokiaľ dochádza energia, môžete robota aplikáciou poslať do nabíjacej základne. Robot Carneo Cyberbot WIFI preto môže samostatne monitorovať priestory aj dlhú dobu bez osobnej asistencie. Vystačíte si len s mobilnou aplikáciou CloudRover4 (Android, iOS), ktorú môžete jednoducho stiahnuť cez QR kód.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Programovanie pre deti

Podporované OS Android, iOS
Kód:  CARa01
Produktové číslo:  8588006962215
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18