Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CARE + PROTECT LPL1004TAF

4,7 6 hodnotení
Kúpiť s kódom DNIALZA20
Kód bude uplatnený automaticky.
5,99 €
Garancia najlepšej ceny
7,49 €

CARE + PROTECT LPL1004TAF

Vôňa do práčky CARE + PROTECT LPL1004TAF TALCO WASH

Vyberajte bielizeň z práčky nielen čistú, ale aj nádherne voňavú. V tom vám pomôže parfum CARE + PROTECT, ktorý sa viaže na vlákna a dodá látkam príjemný nádych. Vôňa zostane na oblečení aj po vybratí zo sušičky. Tento koncentrovaný parfum môžete využiť na všetky druhy pracích cyklov a na všetky typy oblečenia, vrátane športového. Zároveň sa nemusíte báť, že by prípravok zanechal na bielizni škvrny. Parfum je v 100 ml fľaštičke, ktorá vám vydrží až na 20 dávok prania. Prevoňajte si deň nádhernou a intenzívnou vôňou LPL1004TAF TALCO WASH.

Parfém do práčky CARE + PROTECT LPL1004TAF TALCO WASH
Parfém do práčky CARE + PROTECT LPL1004TAF TALCO WASH

Vhodné na všetky druhy tkanín (aj športové oblečenie) a pre všetky pracie programy

Vôňa, ktorá vydrží až 5 týždňov

Parfum do práčky je vhodný aj na následné sušenie v sušičke a nepoškodí ju

100 ml balenie parfumu až na 20 pracích cyklov

100 % bez alergénov – vhodné aj pre alergikov, deti a osoby s citlivou pokožku (dermatologicky testované)

Nezanecháva škvrny

Dokonalé pre športové oblečenie

Parfém do práčky CARE + PROTECT LPL1004TAF TALCO WASH

Vôňa do práčky čistá 100 % esencia

Parfum sa viaže na vlákna tkaniny tak, že jeho špeciálne aktívne zloženie zanecháva bielizeň voňavú až 5 týždňov. Zloženie parfumu je zo 100 % koncentrovaného parfumu, vďaka ktorému je jeho vôňa intenzívnejšia v porovnaní s ostatnými parfumami na trhu.

Parfém do práčky CARE + PROTECT LPL1004TAF TALCO WASH

Na všetky druhy oblečenia vrátane športového

Parfum nie je rozpustný vo vode, preto sa rozvonia zakaždým, keď príde do kontaktu s vodou. Práve vďaka tomu sa môže používať na všetky druhy tkanín.

Parfém do práčky CARE + PROTECT LPL1004TAF TALCO WASH

Parfum do práčky vyrobený v Taliansku

Parfum do práčky CARE + PROTECT LPL1004TAF TALCO WASH si vás získa svojou jedinečnou kombináciou kvetinových tónov fialovej s jemnou vôňou ruže. Táto kombinácia vytvára svieže tóny. Srdce parfumu je zložené z jazmínu a bielych kvetov a mizne s nuansami vanilky a bieleho pižma. Vyskúšajte nový rad vôní do bielizne Care + Protect navrhnutý a vyrobený v Taliansku. Parfumy sú dermatologicky testované a sú vhodné aj pre osoby s citlivou pokožkou, deti, či alergikov.

Parfém do práčky CARE + PROTECT LPL1004TAF TALCO WASH

Balenie parfumu vydrží až 20 praní

Intenzitu vône vášho oblečenia nastavíte už pri dávkovaní, a to univerzálne pre všetky typy práčok. Pre jemnú vôňu stačí pridať 5 ml parfumu do práčky, pre intenzívnejšiu vôňu pridajte 10 ml vône do jedného pracieho cyklu.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Použitie

Typ bielizne Univerzálna

Vlastnosti

Podľa konzistencie Tekuté
Kód:  CAPRIS27
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  35602138

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16