Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CARE + PROTECT LPL1001B

4,8 30 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,39 €

CARE + PROTECT LPL1001B

Vôňa do bielizne Blue Wash

Vôňa do práčky Blue Wash značky Care + Protect v balení 100 ml vám vydrží až na 20 dávok praniaPo vybratí z práčky bude vaša bielizeň čistá a nádherne voňavá vďaka jej väzbe na vlákna, ktoré dodajú bielizni príjemný nádych. Navyše bielizeň môžete dať aj do sušičky, pretože vôňa parfumu zostane aj po vybratí zo sušičky. Parfum je vhodný na používanie na všetky druhy pracích cyklov i vlákien vrátane športového oblečenia. 

Vůně do prádla CARE + PROTECT LPL1001B
Vůně do prádla CARE + PROTECT LPL1001B

Vhodné pre všetky druhy tkanín (aj športové oblečenie) a pre všetky pracie programy

Vôňa, ktorá vydrží až 5 týždňov

Parfum do práčky je vhodný aj pre následné sušenie v sušičke a nepoškodí ju 

100 ml balenie parfumu až pre 20 pracích cyklov

Vůně do prádla CARE + PROTECT LPL1001B

Vôňa do práčky čistá 100 % esencia

Parfum Blue Wash sa viaže na vlákna tkaniny tak, že jeho špeciálne aktívne zloženie zanecháva bielizeň voňavú až 5 týždňov. Zloženie parfumu je zo 100 % koncentrovaného parfumu, vďaka ktorému je jeho vôňa intenzívnejšia v porovnaní s ostatnými parfumami na trhu. 

Vůně do prádla CARE + PROTECT LPL1001B

Pre všetky druhy oblečenia vrátane športového

Parfum nie je rozpustný vo vode, preto sa rozvonia zakaždým, keď príde do kontaktu s vodou. Práve vďaka tomu sa môže používať na všetky druhy tkaniny. 

Vůně do prádla CARE + PROTECT LPL1001B

Parfum do práčky vyrobený v Taliansku

Počiatočný nádych borovicového ihličia sa prelieva vo vôni kvetov cyklámenu. Kvetinová vôňa má potom podtóny levandule, karafiátu a pelargónie. Nakoniec sa rozleje intenzívna vôňa dreva, a to vďaka cédrovej zložke a živej kombinácii kumarínu a jantáru. Vyskúšajte nový rad vôní do bielizne Care + Protect navrhnutý a vyrobený v Taliansku. 

Vůně do prádla CARE + PROTECT LPL1001B

Balenie parfumu vydrží až 20 praní

Intenzitu vône vášho oblečenia nastavíte už pri dávkovaní, a to univerzálne pre všetky typy práčok. Pre jemnú vôňu stačí pridať 5 ml parfumu do práčky, pre intenzívnejšiu vôňu pridajte 10 ml vône do jedného pracieho cyklu.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie
Kód:  CAPRIS14
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  35602035

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19