Obnoviť stránku

Cappa Racing Jeansy Ricardo Kevlar unisex čierne 36/34, XL

4,5 2 hodnotení
107,90 €

Cappa Racing Jeansy Ricardo Kevlar unisex čierne 36/34, XL

Ak sa vozíte na vozidle za prácou či za zábavou, iste si uvedomujete, že bezpečnosť je základ všetkého. Unisex moto nohavice Cappa Racing Jeansy Ricardo Kevlar unisex čierne 36/34, XL príkladne spájajú v jedno pohodlie a ochranu a už od počiatku zaujmú svojím dizajnom všetkých, ktorí majú radi štýl Road a Enduro. Tieto výnimočné nohavice na motorku poskytujú tak podstatnú ochranu pred poranením, o ktorú sa postará exteriérová vrstva z materiálu denim.

Cappa Racing Jeansy Ricardo Kevlar unisex čierne 36/34, XL sú moto nohavice, ktoré vydržia

To by asi nebolo úplne ono bez kvalitných protektorov na významných oblastiach, ktoré zaručujú ochranu pri páde. To je dôvod, prečo motorkárske nohavice Cappa Racing Jeansy Ricardo Kevlar unisex čierne 36/34, XL obsahujú kvalitné chrániče kolenných a bedrových kĺbov. Nohavice na motorku Cappa Racing Jeansy Ricardo Kevlar unisex čierne 36/34, XL môžete používať bez ohľadu na sezónu. Počas horúcich dní sa však bude hodiť premyslené vetranie. A navyše v nich môžete chodiť celý deň, vyzerajú ako klasické džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál denim

Určenie

Určenie Unisex
Štýl Road, Enduro

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XL

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava ventilačný systém

Šírka/dĺžka

Obvod pása 36 cm
Dĺžka nohavíc 34 cm
Kód:  Moto21804
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  04269

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18