Obnoviť stránku

Cappa Racing Jeansy Ricardo Kevlar unisex čierne 32/34, M

4,5 2 hodnotení
107,90 €

Cappa Racing Jeansy Ricardo Kevlar unisex čierne 32/34, M

Pokiaľ jazdíte na motocykli do práce aj na výlety, spoľahlivo dobre viete, že v bezpečí sa jazdí lepšie. Unisex moto nohavice Cappa Racing Jeansy Ricardo Kevlar unisex čierne 32/34, M na jedničku zlučujú pohodlie a bezpečnosť a už pri prvom pohľade zaujmú vzhľadom, ktorý ocenia najviac priaznivci štýlu Road a Enduro. Tieto vynikajúce moto nohavice zaručujú najvyššiu ochranu, čo zaisťuje vrchný materiál denim.

Cappa Racing Jeansy Ricardo Kevlar unisex čierne 32/34, M sú nohavice na motorku, ktoré zaručia bezpečnú jazdu

Čo by to ale bolo za moto nohavice bez nevyhnutných chráničov na najdôležitejších miestach tela, ktoré zmiernia následky pádu a nárazu. Preto nohavice na motorku Cappa Racing Jeansy Ricardo Kevlar unisex čierne 32/34, M obsahujú vo výbave ochranu bedier a kolien. Nohavice na motorku Cappa Racing Jeansy Ricardo Kevlar unisex čierne 32/34, M môžete nosiť po celý rok. Počas sparných dní ale zaručene príde vhod šikovné vetranie. A ako bonus v nich môžete kľudne chodiť celý deň, sú rovnako komfortné ako klasické džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál denim

Určenie

Určenie Unisex
Štýl Road, Enduro

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť M

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava ventilačný systém

Šírka/dĺžka

Obvod pása 32 cm
Dĺžka nohavíc 34 cm
Kód:  Moto21799
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  04265

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11