Obnoviť stránku

Cappa Racing Džínsy RICARDO kevlar dámske čierne 38/32, XXL

Zľavnené -1 %
106,90 € 108,90 €

Cappa Racing Džínsy RICARDO kevlar dámske čierne 38/32, XXL

Ak jazdíte na vozidle na výlety alebo do práce, určite viete, že nemá cenu zbytočne riskovať úraz. Dámske nohavice na motorku Cappa Racing Džínsy RICARDO kevlar dámske čierne 38/32, XXL excelentne spájajú v harmonický celok funkčnosť a ochranu a okamžite upútajú svojím dizajnom všetkých motorkárov, ktorí majú radi štýl Urban a skúter. Tieto moto nohavice garantujú totiž potrebnú ochranu pred prípadným zranením, o ktorú sa postará vrchná vrstra materiálu denim.

Cappa Racing Džínsy RICARDO kevlar dámske čierne 38/32, XXL sú moto nohavice, ktoré sa postarajú o komfortnú jazdu

To by ale nestačilo bez chráničov na významných oblastiach tela, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu na vozovkou. A preto moto nohavice Cappa Racing Džínsy RICARDO kevlar dámske čierne 38/32, XXL majú vo výbave ochranu kĺbov kolien a bedier. Nohavice na motorku Cappa Racing Džínsy RICARDO kevlar dámske čierne 38/32, XXL možno obliekať predovšetkým v letnom období. Stranou nezostane ani, že ich možno bez problému nosiť aj v práci, takmer ich totiž nerozoznáte od normálnych džínsov.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál denim

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Urban, skúter

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená

Sezóna

Sezóna Letná

Veľkosť

Veľkosť XXL

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava ventilačné zipsy, stretch panely, Vnútorné vrecká na chrániče
Materiál podšívky Aramid

Šírka/dĺžka

Obvod pása 38 cm
Dĺžka nohavíc 32 cm
Kód:  Moto29896
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  05452

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06