Obnoviť stránku

Cappa Racing Amato, modrá, veľ. L

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cappa Racing Amato, modrá, veľ. L

Ak jazdíte na skútri alebo motorke na krátke alebo dlhé cesty, zaručene nám dáte za pravdu, že vhodný odev je veľmi dôležitý. Pánska motorkárska bunda Cappa Racing Amato, modrá, veľ. L perfektne spojila bezpečnosť a komfort a okamžite zaujme dizajnom všetkých, ktorí majú radi štýl road a urban. Táto moto bunda zaisťuje najvyššiu ochranu, o ktorú sa v prvom rade postará exteriérová vrstva z materiálu polyamid.

Cappa Racing Amato, modrá, veľ. L je bunda na motorku, ktorá vydrží

To by ale nestačilo bez potrebných chráničov na exponovaných oblastiach trupu, ktoré zmiernia následky pádov a nárazov. Preto motorkárska bunda Cappa Racing Amato, modrá, veľ. L má vo výbave kvalitné protektory na ramenách aj lakťoch. Moto bundu Cappa Racing Amato, modrá, veľ. L môžete v pohode nosiť počas celého roka. Pokiaľ bude vonku liať ako z krhly, tak sa nemusíte obávať. Bunda na motorku Cappa Racing Amato, modrá, veľ. L má totiž vodoodolnú úpravu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyamid

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť L

Farba

Farba Modrá

Konfekčná veľkosť

Konfekčná veľkosť 52

Ďalšie vlastnosti

Výbava nepremokavá úprava
Materiál podšívky Polyester
Kód:  Moto11714
Produktové číslo:  4629

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01