Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Capital Sports Gripnip Energy Bag

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Capital Sports Gripnip Energy Bag

Ideálny doplnok na zdokonalenie vašej postavy. Široká škála možných cvikov dopomáha zvýšeniu vytrvalosti, svalovej sily a zlepšeniu koordinácie. Trénujte každý sval. Vďaka rozličnému množstvu hmotností je vhodný pre všetky výkonnostné stupne.

Kľúčové vlastnosti

  • Trénujte samostatne alebo v skupine
  • 5 záťažových kapies s hmotnosťami 2, 4, 6, 8 a 10 kg
  • Kvalitný pevný materiál
  • Flexibilita vo využití, precvičte všetky svoje svaly pri kývaní, zdvíhaní alebo hádzaní
  • Naučte svoje svaly sa adaptovať všetkým podmienkám

Pripravte sa na nepredvídateľné

Skvelé pre každého, kto sa nebojí vyskúšať niečo nové. Energy Bag Set CAPITAL SPORTS Gripnip preverí všetky svaly a naučí ich pripraviť sa na nepredvídateľné, na zmenu, stále nové a nové podmienky, všetko vďaka záťažovým kapsám s rôznymi hmotnosťami. Zdvíhajte, pohupujte, kývajte. Pokiaľ máte aj parťáka, vyskúšajte hádzanie a chytanie, niečo, čo s tvrdými činkami alebo inými cvičebnými pomôckami len ťažko zažijete.

Uchopte to po svojom

Všestranná súprava sa skladá z piatich robustne zhotovených dvojito prešitých osemhranných vreciek zo syntetického kaučuku. Ponúka tak nepreberné možnosti v uchopení. Náplň každej kapsy z oceľového piesku sa prispôsobuje pohybom a tlmí náraz pri hádzaní.

Kód:  SPTif1512
Produktové číslo:  4260486151382
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18