Obnoviť stránku

Capital Sports Bull Boost 15 kg

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Capital Sports Bull Boost 15 kg

Boxovacie bulharské vrece je robustné, so záťažou 15 kg a je ideálne na vyvážené, stredne intenzívne silové, vytrvalostné a koordinačné cvičenia. Vrece má mäkké čalúnenie a mnoho praktických úchytov pre rôznorodosť tréningov. Pomôže vám zlepšiť silu a vytrvalosť. Je tiež skvelý na zaťaženie tela pri vzpieraní.

Kľúčové vlastnosti

  • Bulharské boxovacie vrece
  • Tréningová záťaž 15 kg
  • Mäkké čalúnenie
  • Rôzne úchyty pre rôznorodosť tréningov
  • Kvalitná a odolná koža
  • Ľahko sa čistí

Použitý materiál

Vrece je naplnené pieskom a je vyrobené z kvalitnej kože, ktorá je odolná voči pretrhnutiu, príjemná na dotyk a ľahko sa čistí a udržuje v hygienickej čistote. Vďaka mäkkému čalúneniu sa perfektne prispôsobí vášmu telu a nezanecháva otlačené miesta.

Vonkajší materiál:
100 % koža

Materiál úchytov:
100 % nylon

Rôznorodosť

Vrece má na spodnej strane 3 úchytky a vďaka 2 veľkým slučkám ho môžete zavesiť na ruky alebo na nohy. Dĺžka slučiek je cca 29 cm. Konce vreca môžete tiež využiť na uchopenie.

Kód:  SPTif1599
Produktové číslo:  4260414898075

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13