Obnoviť stránku

Capital Sports Balance Pro Balance fialová

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Capital Sports Balance Pro Balance fialová

Chcete cvičiť v pohodlí domova a neviete ako na to? Riešením je balančná podložka Capital Sports Balance Pro s mnohostranným využitím na cvičenie, s povrchom vyrobeným z polypropylénu na stabilnej platforme. Ľahko sa uskladní vďaka plneniu vzduchom pomocou pumpičky, ktorá je súčasťou balenia spolu s dvoma expandérmi. Využíva nestabilného povrchu gumovej balančnej pologule, ktoré nútia človeka k neustálej snahe držať stabilitu, zároveň posilňuje svalstvo. Má všestranné možnosti, cvičiť na nej možno napríklad dipy, drepy ale aj skoky či švihy, každý si nájde to svoje, podľa vlastných nárokov si s podložkou poradí ako profík, tak aj úplný začiatočník. Takže rýchlo napumpovať, a váš fitness tréning môže začať! Dostupná vo fialovej a modrej farbe.

Prečo práve ju?

  • Všestranné možnosti cvičenia
  • Ľahko sa uskladní pomocou vzduchového plnenia
  • S expandérmi otvára dvere rozmanitému workoutu
  • Mäkký povrch z polypropylénu

Je jedinečná

Zatiaľ čo väčšina balančných podložiek je plochá, Balance Pro sa vďaka využívaniu vzduchu rýchlo zmení v pologuli a cvičenie sa stáva náročnejším a zároveň účinějším. S pomocou expanderov sa aj začiatočník môže venovať ťažšiemu, rozmanitému workoutu. Nakoniec po únavnom cvičení podložku vyfúknuť a uskladniť tak, aby nikde nezavadzala.

A čo ešte?

Stabilný podklad vyrobený z PVC, samotná nafukovacia časť potom z mäkkého odolného polypropylénu, ľahko umývateľný a udržiavateľný. Priemer 58 cm, expandery dodané v páre, dĺžky cca 90 cm, hmotnosť cca 5,5 kg. Vrátane nožnej/ručnej vzduchovej pumpy pre rýchle plnenie.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Fialová

Maximálna nosnosť

Maximálna nosnosť 200 kg

Balenie

Obsah balenia Expandéry, Pumpička

Priemer

Priemer 58 cm

Konštrukcia

Farba Fialová
Kód:  SPTif1497
Produktové číslo:  4260486152525
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08