Obnoviť stránku

Canpol babies darčeková súprava pre novorodenca Royal Baby, ružová

4,7 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Canpol babies darčeková súprava pre novorodenca Royal Baby, ružová

Súprava základných potrieb Canpol babies na kŕmenie bábätka obsahuje dve antikolikové širokohrdlé fľaše ROYAL BABY s obsahom 120 ml, dve väčšie s obsahom 240 ml, dva silikónové symetrické cumlíky pre deti od narodenia do 6 mesiacov v sterilizačnej kapsule a stužku na cumlík. Kojenecké fľaše EasyStart z exkluzívnej kolekcie ROYAL BABY sa veľmi dobre plnia aj umývajú avďaka výnimočnému ventilu zabraňujú tvorbe vzduchových bublín v mlieku. Najľahší cumlík od Canpol babies odporúčajú odborníci na vývoj dieťaťa. Poteší trendy priehľadnou farbou aj špeciálnym tvarom a univerzálna stužka na cumlík s klipom, ktorá je súčasťou balenia, zaistí, že sa cumlík nestratí a bude stále poruke. Štartovacia sada pre bábätko Canpol babies Royal Baby je skvelým darčekom pre novopečenúmamičku.

Kľúčové vlastnosti ružovej štartovacej sady pre bábätko Canpol babies Royal Baby

  • Darčeková sada pre novorodencov obsahuje základné pomôcky na kŕmenie bábätka
  • Kolekcia ROYAL BABY je vhodná ako pozornosť pre novopečené mamičky
  • Škatuľa Canpol babies obsahuje 2 fľaštičky s obsahom 120 ml, 2 s obsahom 240 ml, 2 silikónové dudlíky v sterilizačnej kapsule a stužku na cumlík
  • Širokohrdlé fľaše ROYAL BABY sa veľmi dobre plnia, umývajú a držia pri kŕmení
  • Efektívny antikolikový ventil zabraňuje tvorbe vzduchových bublín
  • Dojčenské fľaše EasyStart majú cumlíky z mäkkého a bezpečného silikónu a disponujú tesniacim diskom
  • Cumlíky Light touch, ktoré boli vyvinuté špeciálne pre najmenšie deti, sú výnimočne ľahké
  • Špecificky profilovaný tvar plochého štítku má pozitívny vplyv na vývoj ústnej dutiny dieťaťa
  • Cumlíky sú balené v sterilizačnej kapsule, vďaka ktorej ich možno vydezinfikovať v mikrovlnnej rúre s trochou vody iba za 2 minúty
  • ROYAL BABY súpravu dopĺňa látková šnúrka s klipom na pevné a stabilné pripevnenie cumlíka k oblečeniu bábätka

Efektívny antikolikový ventil fľaštičiek minimalizuje vznik bolestí bruška

Tvarované antikolikové fľaše Canpol babies EasyStart z exkluzívnej kolekcie ROYAL BABY majú praktické široké hrdlo a potešia výraznou stupnicou na lepšiu kontrolu. Špeciálny ventil zabraňuje tvorbe vzduchových bublín v mlieku, a tým minimalizuje vznik koliky, prehĺtanie vzduchu a hromadenie plynov. Cumeľ z mäkkého a bezpečného silikónu svojím tvarom pripomína matkinu bradavku, a preto sa z nej deťom pije veľmipohodlne. Nádoba disponuje tesniacim diskom, môžete v nej tekutinu prenášať podľa chuti a brať ju so sebou na cesty bez rizika vyliatia, prípadne potravu zamrazovať priamo vo fľaštičke. Odpadá tak nutnosť prelievania a riziko kontaminácie. Súprava Canpol babies obsahuje celkom 4 fľaše pre bábätká v dvoch veľkostiach bez obsahu BPA.

Light Touch je najľahší cumlík od Canpol babies

Štartovacia sada pre bábätko Canpol babies – darčeková súprava pre novorodencov Royal Baby obsahuje 2 cumlíky Light touch pre najmenšie deti. Cumlíky s roztomilými princeznovskými motívmi v trendy transparentných odtieňoch ponúkajú špeciálne profilovaný tvar plochého štítku, ktorý má pozitívny vplyv na vývoj ústnej dutiny dieťaťa. Cumlíky Light touch sú malé a ľahké. Dodávajú sa v sterilizačnej kapsule, v ktorejich možno vydezinfikovať v mikrovlnnej rúre s trochou vody iba za 2 minúty. Gumička z mäkkého silikónu vyžaduje menšie úsilie pri saní, takže najľahší detský cumlík v ponuke značky Canpol babies rýchlo upokojuje a zaisťuje pohodlie dieťatka.

Látková stužka na pevné a stabilné pripevnenie cumlíka

Praktický doplnok v podobe látkovej slúžky zabráni strate dudlíka a na ochranu pred jeho ušpinením. Vďaka praktickému klipu pripnete stužku s cumlíkom jednoducho k oblečeniu bábätka. Štýlový doplnok z kolekcie ROYAL BABY v neutrálnej bielej farbe s nápisom Little Princess je vhodný pre všetky cumle s krúžkom.

Obsah balenia:
2 antikolikové širokohrdlé kojenecké fľaše ROYAL BABY 120 ml
2 antikolikové širokohrdlé dojčenské fľaše ROYAL BABY 240 ml
2 silikónové symetrické cumlíky ROYAL BABY 0 – 6 m v sterilizačnej kapsule 
1 šnúrka na cumlík ROYAL BABY


 

Kód:  BABY20351
Produktové číslo:  5901691866096

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04