Obnoviť stránku

Canon SELPHY CP1200 čierna

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Canon SELPHY CP1200 čierna

Či už chcete uchovať vaše fotografie v tradičnej papierovej podobe alebo potrebujete tlačiť fotografie v teréne, tlačiareň Canon SELPHY je ideálnym zariadením, ktoré tieto služby zaobstará. Fotografie môžete jednoducho vytlačiť priamo z fotoaparátu, USB disku, pamäťovej karty či bezdrôtovo pomocou WiFi. Tlač fotografie v štandardnej veľkosti 10 x 15 cm pritom trvá iba 47 sekúnd. Ovládanie zariadenia je dokonale jednoduché vďaka prítomnosti farebného displeja.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktné rozmery - ľahko prenosná
  • Rýchla a jednoduchá tlač z mobilných zariadení
  • Fotografie v kvalite tlače fotolaboratória
  • Voliteľná úprava povrchu fotografií
  • Tlač dokladových fotografií
  • Možnosť prevádzky na batériu (nie je súčasťou balenia)

Tlač odkiaľkoľvek

Nová Selphy CP1200 prináša možnosť bezdrôtovej tlače zo smartfónov, tabletov, čítačiek elektronických kníh či iných zariadení s podporou WiFi tlače. Vďaka jednoduchej obsluhe nebola tlač momentiek nikdy jednoduchšia. Podporované sú technológie bezdrôtovej tlače PictBridge, Apple AirPrint, Canon Print Service, Easy-PhotoPrint a Canon Print. Medzi podporované systémy patrí aj operačný systém iOS, Android, Windows či Kindle Fire. A vďaka možnosti prevádzky na batérie (nie je súčasťou) tak môžete tlačiť nielen odkiaľkoľvek, ale aj kdekoľvek.

Bohaté a živé farby

Fotografie sú tlačené pomocou pokročilej sublimačnej metódy na báze farbiva. Táto technológia zaisťuje vynikajúcu kvalitu tlače s vysokým rozlíšením až so 16,7 miliónmi farieb. Automatická optimalizácia snímok zaisťuje vždy dokonalú kvalitu a čistotu výstupu. Táto technológia upravuje kontrast a farebný nádych fotografií, čo využíva na lepšie prekreslenie neba a oblohy alebo na elimináciu efektu červených očí. Pokročilá technológia Smooth Skin eliminuje nedokonalosti pleti a zaisťuje vždy perfektné portrétové fotografie alebo selfie.

Voľba povrchu fotografie

Zariadenie umožňuje riadenie miery zahriatia farbiacej fólie na tlačovej hlave, preto môžete voliť medzi štyrmi rôznymi povrchmi fotografií bez nutnosti použitia iného papiera. Používateľ má na výber medzi lesklým povrchom a ďalšími troma pololesklými povrchovými úpravami, ktoré zabraňujú zachytávaniu odtlačkov prstov na fotografii. Fotografie navyše môžete tlačiť v rozličných veľkostiach. Veľmi praktická je aj možnosť tlače dokladových fotografií.

Obsah balenia:
Tlačiareň SELPHY CP1200
Zásobník papiera PCP-CP400 (veľkosť pohľadnice)
Kompaktný napájací adaptér CA-CP200 B
Napájací kábel
Súprava používateľskej príručky

Parametre a špecifikácia

Typ

Technológia tlače Termotransfer

Funkcie

Funkcie AirPrint, Bezokrajová tlač, Čítačka pamäťových kariet

Pripojenie

Pripojenie USB, WiFi

Podporované formáty papiera

Formáty fotopapiera 10 × 15 cm

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače farebne – maximum 1 str./min.

Rozmery

Výška 63,3 mm
Hĺbka 135,9 mm
Šírka 180,6 mm

Výbava

Displej Grafický

Farba

Farba Čierna
Kód:  PC104n8
Produktové číslo:  0599C002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08