Obnoviť stránku

Canon RC-6

4,7 100 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
15,90 €

Canon RC-6

Infračervený diaľkový ovládač spúšte Canon RC-6 využijete s fotoaparátmi Canon EOS. Okrem expozície umožnuje tiež spustenie a pozastavenie videozáznamu.

Fotografovanie
Nastavte fotoaparát do režimu ovládania diaľkovou spúšťou. Pre viac informácií prosím naštudujte príslušnú kapitolu návodu na obsluhu fotoaparátu. Fotografovanie s použitím diaľkového ovládania nemusí byť možné v protisvetle. Pri použití diaľkového ovládania nasaďte, z dôvodu možnosti ovplyvnenia expozície vedľajším svetlom, gumový kryt okulára na hľadáčik.

Čas B (dlhá doba expozície) – V režime snímania časom B otvorte závierku jedným stlačením tlačidla a druhým ju opäť uzavrite. Nie je nutné držať tlačidlo stlačené.

Nahrávanie videozáznamu
Diaľkové ovládanie RC-6 umožňuje používateľovi robiť záznam videonahrávok. V MENU kompatibilného fotoaparátu povoľte používanie diaľkového ovládača. Na začatie nahrávania stlačte raz tlačidlo diaľkového ovládača, na ukončenie záznamu druhýkrát.

Špecifikácia 
Typ: Infračervený diaľkový ovládač
Prevádzkový rozsah: Asi 5 m pred fotoaparátom
Batéria: Tlačidlo lítiová batéria CR2032 batéria
Rozmery (d/š/v): 64 × 35 × 6 mm
Hmotnosť: Pribl. 9 g (bez batérie)

Kompatibilné modely fotoaparátov:
Canon EOS – 300D, 350D, 400D, 450D, 500D, 550D, 60D, 7D, 5D Mark II

Kód:  OC115g
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4524B001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14